• Haberler
  • Genel
  • İlçe hastanesinde başarılı ameliyat – Kocatepe Gazetesi

İlçe hastanesinde başarılı ameliyat – Kocatepe Gazetesi

Çay ilçesindeki Devlet Hastanesi’nde ilk fıtık ameliyatı gerçekleştirildi Toplu Konut İdaresi tarafından yaptırılan ve 1 Ekim 2013 tarihinde hizmete giren Çay Devlet Hastanesi’nde ilk fıtık ameliyatı gerçekleştirildi. Genel Cerrahi Uzmanı Op. Dr. Kadir Serkan Türel’in, Anestezi Uzmanı Dr. Osman Şahin ile birlikte yaptığı “inguinal herni onarımı” adı verilen ameliyattan sonra, hastanın durumunun iyi olduğu kaydedildi.9 [&hellip]

İlçe hastanesinde başarılı ameliyat

Çay ilçesindeki Devlet Hastanesi’nde ilk fıtık ameliyatı gerçekleştirildi

Toplu Konut İdaresi tarafından yaptırılan ve 1 Ekim 2013 tarihinde hizmete giren Çay Devlet Hastanesi’nde ilk fıtık ameliyatı gerçekleştirildi. Genel Cerrahi Uzmanı Op. Dr. Kadir Serkan Türel’in, Anestezi Uzmanı Dr. Osman Şahin ile birlikte yaptığı “inguinal herni onarımı” adı verilen ameliyattan sonra, hastanın durumunun iyi olduğu kaydedildi.
9 MİLYON LİRALIK YATIRIM
Çay Devlet Hastanesi Başhekimi Mesut Şan, hastanenin hizmete girmesinden 1 ay sonra böyle bir ameliyat gerçekleştirdikleri için mutlu olduklarını belirtti. Şan, “Hastanemiz, 9 milyon lirayı aşan bir mâliyetle inşa edildi, 9 bin 500 metrekare kapalı alana sahip ve 50 yataklı. Böyle bir hastanede çalıştığımız için mutluyuz. İlçe hastanesi olmamıza rağmen başarılı bir ameliyat geçirdik” dedi. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme