• Haberler
  • Genel
  • İlçe değil, bölge adayıyım – Kocatepe Gazetesi

İlçe değil, bölge adayıyım – Kocatepe Gazetesi

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Afyonkarahisar Milletvekili adayı Öncül Kazancı, “http://m.kocatepegazetesi.com/󈭠 Haziran seçimlerinde Dinar, Dazkırı, Başmakçı ve Evciler ilçesinden oluşan bölgenin, 24 yıllık milletvekili özlemini birlikte sona erdirebiliriz”http://m.kocatepegazetesi.com/” dedi Kazancı, Dazkırı Gold Otelde, Dinar, Dazkırı, Başmakçı ve Evciler ilçelerinden gelen partililerle, düzenlenen yemekli tanışma toplantısında bir araya geldi. Burada konuşan Kazancı, söyle dedi: “http://m.kocatepegazetesi.com/”Biz gittiğimiz çevrelerde, [&hellip]

İlçe değil, bölge adayıyım

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Afyonkarahisar Milletvekili adayı Öncül Kazancı, “http://m.kocatepegazetesi.com/”12 Haziran seçimlerinde Dinar, Dazkırı, Başmakçı ve Evciler ilçesinden oluşan bölgenin, 24 yıllık milletvekili özlemini birlikte sona erdirebiliriz”http://m.kocatepegazetesi.com/” dedi

Kazancı, Dazkırı Gold Otelde, Dinar, Dazkırı, Başmakçı ve Evciler ilçelerinden gelen partililerle, düzenlenen yemekli tanışma toplantısında bir araya geldi. Burada konuşan Kazancı, söyle dedi: “http://m.kocatepegazetesi.com/”Biz gittiğimiz çevrelerde, oluşturduğumuz gruplarda hep şunu söyledik. Bolvadin bir ilçe, Sandıklı bir ilçe, Emirdağ bir ilçe ama Dinar’ı, Dazkırı’yı, Evciler’i ve Başmakçı’yı lütfen bir bölge kabul edin. Burada 60 bin seçmen var, yaklaşık 90 bin insan yaşıyor. Bu insanlar aynı kültürden, aynı yapıdan beslenen insanlar. Bizim bu taleplerimiz bir karşılığını buldu. Bu dönemde de partimiz bizi bu bölgenin temsilcisi olarak bir yere getirdi. Burada bulunan insanlar bir seçime girmiş seçim kazanmış siyaseti bilen etraflarında başarılı olmuş kanaat önderleridir.”http://m.kocatepegazetesi.com/”
Kazancı, “http://m.kocatepegazetesi.com/”bölge”http://m.kocatepegazetesi.com/” bilincini geliştirebilmesi halinde Afyonkarahisar’da hangi parti olursa olsun bundan sonra bir aday değerlendirmesi yaparken, burayı bölge olarak düşüneceğini bildirdi. “http://m.kocatepegazetesi.com/”Bölge”http://m.kocatepegazetesi.com/”nin 24 senedir milletvekili olmadığını öne süren Kazancı, sözlerini şöyle sürdürdü:
“http://m.kocatepegazetesi.com/”Bizim hiçbir şeyimiz eksik değil. Bu bilinçle her zaman ayrı bir yere konacağız. Partim burada milletvekili sırasını belirlerken önce benim ismimi yazdı sonra 1, 3, 4 ve beşi yazdı. Ben sayın genel başkanımızı Emirdağ’da karşıladım. Hatırlarsınız Dinar’ı, Dazkırı’yı Başmakçı’yı daha sonra da Çölovasını yani Haydarlı ve Tatarlı’yı gezdik. Benim sıramı Başmakçılı aldı. Benim sıramı oraya gelip yağmurda bekleyen Dazkırılı aldı. Benim sıramı iki saat dolunun ve yağmurun altında bekleyen Dinarlı aldı. Biz değil, iki senedir yaptığımız çalışmalar değil. Oradaki insanların inancı bu sıralamayı aldı.”http://m.kocatepegazetesi.com/”
Öncül Kazancı, 12 Haziran seçimlerinde herkesin desteğini beklediğini belirtti. Toplantıya, Dazkırı Belediye Başkanı Güneş Zengin, Yaka Belediye Başkanı Hasan Hüseyin Ertürk, Dinar MHP İlçe Başkanı İbrahim Acar, MHP Dazkırı İlçe Başkanı Selahattin Şenocak, MHP Evciler İlçe Başkanı Öner Arıkan, MHP Başmakçı İlçe Başkanı Muhammet Şentürk, Dazkırı İl Genel Meclis Üyesi Yakup Ceyhan, Dazkırı Başmakçı ve Evciler ilçelerinin parti temsilcileri, mahalle ve köy muhtarları katıldı. (AA)

Bakmadan Geçme