• Haberler
  • Genel
  • “İlçe Başkanı istifa etsin” – Kocatepe Gazetesi

“İlçe Başkanı istifa etsin” – Kocatepe Gazetesi

Türk Sağlık-Sen Afyonkarahisar Şube Başkanı Mehmet Ali Çakal, Adalet ve Kalkınma Partisi Bayat İlçe Başkanı Mesut Ayten’in, hastanede doktor ve sağlık çalışanlarına karşı sergilediği davranış dolayısıyla istifa etmesini istedi Türk Sağlık-Sen Afyonkarahisar Şube Başkanı Mehmet Ali Çakal, AK Parti Bayat İlçe Başkanı Mesut Ayten’in istifa etmesini istedi. Çakal, “Bayat AK Parti İlçe Başkanı’nın oğlu önce [&hellip]

"İlçe Başkanı istifa etsin"

Türk Sağlık-Sen Afyonkarahisar Şube Başkanı Mehmet Ali Çakal, Adalet ve Kalkınma Partisi Bayat İlçe Başkanı Mesut Ayten’in, hastanede doktor ve sağlık çalışanlarına karşı sergilediği davranış dolayısıyla istifa etmesini istedi

Türk Sağlık-Sen Afyonkarahisar Şube Başkanı Mehmet Ali Çakal, AK Parti Bayat İlçe Başkanı Mesut Ayten’in istifa etmesini istedi.
Çakal, “Bayat AK Parti İlçe Başkanı’nın oğlu önce 112 çalışanlarına hakaretler ve küfürler etmiş, tehditler savurmuş, sonrasında hastanede zorla muayene odasına girmek istemiş, izin verilmeyince görevli doktora ve sağlık çalışanlarına küfür etmiş ve tehditlerde bulunmuştur. Ardından da babasını çağırmış, o da oğlundan daha hiddetli bir şekilde çalışanlara hakaret ve tehditlerde bulunmuştur” dedi.
KONU YARGIYA İNTİKAL ETTİ
Hastane çalışanlarının olayı savcılığa intikal ettirdiğini kaydeden Çakal, “Konu ile ilgili hastane çalışanları tarafından suç duyurusunda bulunulmuş, olay savcılığa intikal ettirilmiştir. Hastaneler sizin tapulu malınız, çalışanlar da emrinizdeki köleleriniz değildir” ifadelerini kullandı. Çakal, Mesut Ayten’in istifa etmesini, eğer istifa etmiyorsa AK Parti İl Başkanlığı tarafından görevden alınmasını istedi. (Kocatepe)

Bakmadan Geçme