• Haberler
  • Genel
  • “İlçe ayrımı yapmadan çalışacağız” – Kocatepe Gazetesi

“İlçe ayrımı yapmadan çalışacağız” – Kocatepe Gazetesi

AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili adayı Akif Özkaldı, Afyonkarahisar'da ilçe ayrımı yapmadan çalışacaklarını söyledi 7 Haziran'da yapılacak seçimler öncesi Çay ilçesini ve ilçeye bağlı köyleri ziyaret ederek, vatandaşlarla bir araya gelen AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili adayı Akif Özkaldı, Akkonak, Orhaniye, Karamık ve Koçbeyli köylerini gitti. Burada vatandaşlarla sohbet eden Özkaldı, Yeni Türkiye'yi birlikte inşa edeceklerini dile [&hellip]

"İlçe ayrımı yapmadan çalışacağız"

AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili adayı Akif Özkaldı, Afyonkarahisar’da ilçe ayrımı yapmadan çalışacaklarını söyledi

7 Haziran’da yapılacak seçimler öncesi Çay ilçesini ve ilçeye bağlı köyleri ziyaret ederek, vatandaşlarla bir araya gelen AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili adayı Akif Özkaldı, Akkonak, Orhaniye, Karamık ve Koçbeyli köylerini gitti. Burada vatandaşlarla sohbet eden Özkaldı, Yeni Türkiye’yi birlikte inşa edeceklerini dile getirdi.
Özkaldı, “Biliyorsunuz Devlet Su işleri Genel Müdürü olarak görev yapıyordum. 10 Şubat itibariyle istifa ettik ve siyasete atıldık. Devlet su işlerinin her kademesinde görevler aldık. Ekmeğini yediğimiz suyunu içtiğimiz memleketimize Afyonkarahisar’ımıza ilçe ayrım yapmadan hizmet ettik. Çaylıyla, Bolvadin’iyle Akkonak’lısı ve Deresinek’lisi ile elimizden geldiğince hizmet yaptık. Afyonkarahisar’ımız daha iyilerine layık, devletin imkanları da belli. Bundan sonrada inşallah mecliste elimizden gelen gayretin çok daha fazlasını yapacağımıza söz veriyorum” dedi.
“TARIMDA YAŞANAN
SIKINTILAR SON BULACAK”
Daha sonra Çay ilçesine bağlı Orhaniye Köyüne geçen Milletvekili Adayı Akif Özkaldı vatandaşlarla buluştu.
Özkaldı Karamık Köyünde vatandaşlarla bir araya gelerek, “Karamık Göletinin temelini attık inşaatı devam ediyor. Gölet’in çalışmaları en kısa sürede tamamlanacak biz ne yaptığımızı biliyoruz ne yapacağımızı da çok iyi biliyoruz diyerek tarımla geçimine sağlayan hemşerilerimizin yakın zamanda hiçbir sıkıntısı kalmayacak” dedi.
“KALABALIK KARŞILAMA
İÇİN TEŞEKKÜR EDERİM”
Koçbeyli köyünde vatandaşlarla bira araya gelen Özkaldı, “Çay İlçe Başkanımız Bolvadin teşkilatımız parti yönetiminden diğer arkadaşlarımızla Çay ilçemizin köy ve beldelerine ziyaretlerde bulunduk sorun ve sıkıntıları yerinde dinledik ayrıca siz vatandaşlarımızın arasın da olmaktan çok mutluyum ve kalabalık güçlü bir toplumla karşılandığımdan dolayı ayrıca teşekkür ederim.”
“DEVLETİN İMKANLARI BELLİ”
Afyonkarahisar’a hizmet etmenin boyunun borcu olduğunu ifade eden Özkaldı, ““Hepimiz Afyonkarahisar’lıyız bu yörelere hizmet etmek boynumuzun borcudur. Devlet Su işleri Genel Müdürü olarak görev yapıyordum 10 Şubat itibariyle istifa ettik ve siyasete atıldık. Devlet su işlerinin her kademesinde görevler aldık. Ekmeğini yediğimiz suyunu içtiğimiz memleketimize Afyonkarahisar’ımıza ilçe ayrımı yapmadan projeler hazırlayıp çalışmalar üretiyoruz. Afyonkarahisar’ımız daha iyilerine layık, devletin imkanları da bellidir” şeklinde konuştu.
“BAKAN EROĞLU İLE ÇOK HİZMETLER YAPTIK”
“Bundan sonrada inşallah siyasette elimizden gelen gayreti göstereceğiz” diyen Milletvekili Adayı Akif Özkaldı, “Koçbeyli Köyünde sayın eski bakanımız Veysel Eroğlu ile birlikte çok hizmetler yaptık bundan sonra sizlerin Göletlerinide bizler yapacağız. Sulamalarınızı yapacağız suyla ilgili ihtiyaçlarınızı biz yapacağız. Sadece su işleri değil bundan sonra Allah nasip ederse milletvekili olursam sizlerin neferi olacağım” dedi. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme