İl Tertip Komitesi’nden kulüplere uyarı

Pazartesi günü toplanan İl Tertip Komitesi geçen hafta oynanan maçlarda çıkan olaylarda ismi geçen futbolcu ve yöneticileri il disiplin kuruluna sevk ederken, bu isimlerin disiplin kurulunca cezaları belli olana kadar hiç bir müsabakaya katılamayacakları açıklandı İl Tertip Komitesi’nce Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu internet sitesinden konuyla ilgili şu açıklama yapıldı: 󈬎.03.2011 tarihinde oynan Köy Hizmetleri – [&hellip]

İl Tertip Komitesi'nden kulüplere uyarı

Pazartesi günü toplanan İl Tertip Komitesi geçen hafta oynanan maçlarda çıkan olaylarda ismi geçen futbolcu ve yöneticileri il disiplin kuruluna sevk ederken, bu isimlerin disiplin kurulunca cezaları belli olana kadar hiç bir müsabakaya katılamayacakları açıklandı

İl Tertip Komitesi’nce Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu internet sitesinden konuyla ilgili şu açıklama yapıldı: “30.03.2011 tarihinde oynan Köy Hizmetleri – Sandıklı Belediyespor U-19 müsabakasında oyuncu Hakan Kıvrak ve Sinan Yetek, teknik sorumlu Uğur İnam, İscehisarspor-Bolvadin Belediyespor karşılaşması esnasında oyuncu Sadullah Dinç, Tayfun çelikten, Kamil Güneşdoğdu ve Mücahit Çetinel oyun dışına alınmış olup; tedbirli olarak ceza kuruluna sevkine karar ve-rilmiştir.
2 Nisan 2011 tarihinde oynanan 2. Amatör Küme Dazkırı Belediyespor – Ortapınar Köyüspor müsabakası esnasında yönetici Mustafa Mzdemir ve U – 19 maçı olan Bolvadin Belediyespor – Çay Çağlayan Belediyespor karşılaşması esnasında Sami Neslioğlu oyun dışına alınmı olup; tedbirli olarak ceza kuruluna sevkine karar ve-rilmiştir.
3 Nisan tarihinde oynanan Süper Lig maçı olan Akörenspor- Salar Belediyespor karşılaşması esnasında oyunucu Hüseyin Ertopçu, Adil Selvi ve Halil Çakır, 2. Amatör maçı olan Değirmen Ayvalıspor – Nuribey Belediyespor müsabakasında İsmail İmir, Zafer Çivi, yönetici Akif Çivi, Şeref Yıldırım, Ahmet Aksu, ve yönetici Ahmet Sağ’ın disiplin kuruluna sevkine karar verilmiştir.
Akcin Köyüspor- Anıtkaya Belediyespor karşılaşması esnasında oyuncu H. İbrahim Erdem, Gezlerspor- Erkmenspor karşılaşması esnasında oyuncu Burhan Kılınç, Yeşilçiftlik Belediyespor-Dereçine Belediyespor karşılaşması esnasında Abdullah Kılınç, Tatarlıspor- Ballık Belediyespor müsabakası esnasında oyuncu Muzaffer Garip, Osman Yeşilyurt, Yunus Karakuyu, Hüseyin İslam Ulusoy, Efe Belediyespor – Balçıkhisar Belediyespor karşılaşması esnasında oyuncu Ali Yonca, Yunus Bağataran, Hasan Yonca, Feryat Yılmaz, H. İbrahim Korkmaz, H.Hüseyin Tat, Eğitim Vakfıspor- K. Çobanlıspor karşılaşması sonrası oyuncu Hidayet Çankaya, Alparslan Sağlam, Halil Hilmi Çağlım, Süleyman Çağlım, Cemali Eşmen, Rıdvan Patır, Murat Kılınç ve yönetici M. Ali Kelem, hakem tarafından rapor edilmiş olup; disiplin kuruluna sevk edilmişlerdir. Bu futbolcular ve yöneticiler, disiplin kurulundan cezaları belli olana kadar hiçbir müsabakaya katılamazlar. kulüplerimizin mağdur olmamaları konusun da rica ederiz.

Bakmadan Geçme