• Haberler
  • Spor
  • İl temsilcileri toplantısı Ankara'da yapıldı

İl temsilcileri toplantısı Ankara'da yapıldı

Ankara Latanya Hotel'de gerçekleştirilen İl Temsilcileri Bilgilendirme ve Eğitim Toplantısı, Türkiye Basketbol Federasyonu Genel Sekreteri Serbülent Şengün'ün açılış konuşmasıyla başladı. Toplantının ilk gününde ayrıca TBF Basketbol Geliştirme Direktörü Fırat Eser, il temsilcileri ile talimat değerlendirmesi yaparken, TBF Disiplin Kurulu Başkanı Can Yalçınkaya da TBF Disiplin Kurulu hakkında bilgiler verdi.İl Temsilcileri Bilgilendirme ve Eğitim Toplantısının ikinci [&hellip]

Ankara Latanya Hotel’de gerçekleştirilen İl Temsilcileri Bilgilendirme ve Eğitim Toplantısı, Türkiye Basketbol Federasyonu Genel Sekreteri Serbülent Şengün’ün açılış konuşmasıyla başladı. Toplantının ilk gününde ayrıca; TBF Basketbol Geliştirme Direktörü Fırat Eser, il temsilcileri ile talimat değerlendirmesi yaparken, TBF Disiplin Kurulu Başkanı Can Yalçınkaya da TBF Disiplin Kurulu hakkında bilgiler verdi.
İl Temsilcileri Bilgilendirme ve Eğitim Toplantısının ikinci gününde; 2018-2019 sezon değerlendirmesi, TBF Salon Kontrol Sistemi, TBF Akademi, TBF Belca ve Sicil Lisans, TBF Yerel Ligler Talimatı, TBF Yurt İçi Faaliyetler Talimatı ve SWOT Analizi & Bölge Analizi konularında değerlendirmeler yapıldı.
Üçüncü gün ise KKTC Basketbol Federasyonu Eğitim Kurulu Başkanı Yrd. Doç. Dr. Osman Emiroğlu, temsilcilerimize “Zaman Yönetimi & Etkin Çalışma” üzerine bir eğitim verdi.
Toplantıyı değerlendiren Demirkale, “Federasyon tarafından yapılan toplantıda basketbolun illerdeki genel durumu, BELCA sistemi anlatım ve uygulaması, mevcut sistemde geliştirilmesi mümkün konuların değerlendirilmesi, altyapı faaliyetleri, talimatlar, yerel ligler, sirküler, 3×3, 12 DABO, TBF il web sitesi, sponsorluklar, zaman yönetimi ve etkin çalışma konulu workshop konularında bilgilendirme yapıldı.” dedi.

Bakmadan Geçme