• Haberler
  • Spor
  • İl Temsilcileri İstanbul'da bir araya gelecek

İl Temsilcileri İstanbul'da bir araya gelecek

Türkiye Basketbol Federasyonu, 81 ilde görev yapan İl Temsilcileri ile 6-8 Nisan tarihleri arasında İstanbul'da bir araya gelecek. Afyonkarahisar Temsilcisi Feyzullah Demirkale'nin katılacağı toplantı Ataşehir'deki Silence Otel'de gerçekleştirilecek. İl Temsilcileri toplantısında Türkiye Basketbol Federasyonu yetkilileri tarafından 81 ilin temsilcilerinin yaşadıkları sorunlarla ilgili alınan raporlara üç gün boyunca geniş yer verilecek. Ayrıca basketbolun yaygınlaşması konusunda temsilcilere [&hellip]

Türkiye Basketbol Federasyonu, 81 ilde görev yapan İl Temsilcileri ile 6-8 Nisan tarihleri arasında İstanbul’da bir araya gelecek. Afyonkarahisar Temsilcisi Feyzullah Demirkale’nin katılacağı toplantı Ataşehir’deki Silence Otel’de gerçekleştirilecek. İl Temsilcileri toplantısında; Türkiye Basketbol Federasyonu yetkilileri tarafından 81 ilin temsilcilerinin yaşadıkları sorunlarla ilgili alınan raporlara üç gün boyunca geniş yer verilecek. Ayrıca; basketbolun yaygınlaşması konusunda temsilcilere düşen görevler, lisanslı sporcu ve antrenör sayılarının artırılması, illerdeki faaliyetler ve projeler de masaya yatırılacak.
6 Nisan Cuma günü açılış konuşmalarıyla başlayacak olan İl Temsilcileri toplantısında, TBF Sağlık Kurulu, TBF Eğitim Kurulu, TBF Disiplin Kurulu ve Merkez Hakem Kurulu değerlendirmelerde bulunacak.
Üç gün sürecek olan bilgilendirme toplantılarında ayrıca; Türkiye Basketbol Federasyonu’nun yapısı, sicil lisans işleyişi, operasyon yapısı ve organizasyon örnek uygulamaları, medya işleyişi, pazarlama ve etkinlik analizi, altyapılar ve basketbol geliştirme direktörlüğünün faaliyetleriyle ilgili sunumlar yapılacak. 81 ilden katılacak İl Temsilcileri ayrıca, grup çalışmalarında da yer alacak.

Bakmadan Geçme