İl Özel İdare’de iş sezonu açıldı

İl Özel İdaresi’nin 2015 yılının iş sezonu törenle açıldı İl Özel İdaresi'nde, 2015 yılı iş sezonunun başlaması nedeniyle İl Özel İdaresi'ne ait Konya karayolu üzerinde bulunan Destek Hizmetleri Müdürlüğü yerleşkesinde düzenlenen törene Vali Hakan Yusuf Güner, Belediye Başkanı Burhanettin Çoban, İGM Başkanı Salih Sel, İl Özel İdare Genel Sekreteri Recep Oyur, Kurumun birim amirleri ve [&hellip]

İl Özel İdare'de iş sezonu açıldı

İl Özel İdaresi’nin 2015 yılının iş sezonu törenle açıldı

İl Özel İdaresi’nde, 2015 yılı iş sezonunun başlaması nedeniyle İl Özel İdaresi’ne ait Konya karayolu üzerinde bulunan Destek Hizmetleri Müdürlüğü yerleşkesinde düzenlenen törene Vali Hakan Yusuf Güner, Belediye Başkanı Burhanettin Çoban, İGM Başkanı Salih Sel, İl Özel İdare Genel Sekreteri Recep Oyur, Kurumun birim amirleri ve özel idare personeli katıldılar.
Törende açılış konuşmasını yapan ve İl Özel İdaresinin görev ve sorumluluklarına ilişkin bilgiler veren İl Özel İdare Genel Sekreteri Recep Oyur, yıl boyunca yapılacak iş ve işlemler ile yapılacak olan çalışmalar hakkında bilgiler verdi.
Daha sonra törende söz alan Vali Hakan Yusuf Güner; “ İl Özel İdaremiz kanalizasyon, içme suyu, köy yolları bağlamında son derece başarılıdır. Performansımızı daha ileri götürmek için söz verdik. Bize üç yıl müsaade edin, biz üç yıl içersisinde kasabadan köye dönüşen yerleri köy standardına getireceğiz dedik, halbuki bizim bunun tersini dememiz lazım. Dememiz lazım ki köyleri kasaba standardına getirmemiz lazım, kasabalar o kadar hizmetten ve performanstan uzak kalmışlar ki küçük kasabaların hizmet üretmesi çok zor görünüyor” dedi.
Güner, şöyle devam etti:
“Kaynaklarımız çerçevesinde Özel İdare’yi borç batağına batırmadan, gelir gider dengesini göz önüne alarak uygulamaya devam edeceğiz. İnşallah önümüzdeki yıllarda iki tane de asfalt plenti kuracağız. Yani amacımız köylerimizin asfaltını daha kalıcı, daha standart, daha ucuza gelecek şekilde kendi imkanlarımızla, kendi kaynaklarımızla var edeceğiz. Bu bence doğru bir hedeftir. Hatta şimdiye kadar bu işin halledilmiş olması lazımdı. Bu tür doğru yaklaşımlara her zaman destek vereceğiz. Çünkü aklın yolu birdir. İnşallah hep beraber, el ele gönül gönüle hizmet edeceğiz. Kamu bürokrasisinde yer alan arkadaşlarımızı Devletin ve Milletin temsilcisi olarak benim hızıma uyum sağlasın. Bizler teklif ediyoruz diyoruz ki arkadaşlar bu performans kriteri gelene kadar bu faaliyeti, bu icraatı en azından dengeleyelim. Hizmet sınıflandırılması yapıldığı zaman hizmet gerçekleşmediği yada noksan gerçekleştiği zaman küt diye hak edişini kesip güle güle diyorsunuz.” (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme