• Haberler
  • Genel
  • 'İl Müdürü proje yapamıyorsa, ben proje bulayım'

'İl Müdürü proje yapamıyorsa, ben proje bulayım'

Afyonkarahisar Valisi Hakan Yusuf Güner, bütün İl Müdürleri'nin proje üretmesi gerektiğini, proje bulamayan İl Müdürü'ne kendisinin yardımcı olacağını söyledi İlçe ziyaretleri kapsamında Bayat ilçesini ziyaret eden Afyonkarahisar Valisi Hakan Yusuf Güner'e Vali Yardımcısı Ali Osman İşşen, İl Jandarma Komutanı Kıdemli Albay Yusuf Kenan Topçu, İl Emniyet Müdürü İbrahim Özel, İGM Başkanı Salih Sel, İl Özel [&hellip]

“İl Müdürü proje yapamıyorsa, ben proje bulayım”

Afyonkarahisar Valisi Hakan Yusuf Güner, bütün İl Müdürleri’nin proje üretmesi gerektiğini,
proje bulamayan İl Müdürü’ne kendisinin yardımcı olacağını söyledi

İlçe ziyaretleri kapsamında Bayat ilçesini ziyaret eden Afyonkarahisar Valisi Hakan Yusuf Güner’e Vali Yardımcısı Ali Osman İşşen, İl Jandarma Komutanı Kıdemli Albay Yusuf Kenan Topçu, İl Emniyet Müdürü İbrahim Özel, İGM Başkanı Salih Sel, İl Özel İdare Sekreteri Recep Oyur, Gıda, Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü Hüseyin Arap, Sağlık İl Müdür Vekili İbrahim Karadağ, Osmangazi EDAŞ İl Müdür Vekili Hasan Aydoğmuş, Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Vahit Okumuşer, Milli Eğitim Müdür Vekili Fatih Akçil ve Orman İşletme Müdür Vekili Hüseyin Dülek eşlik ettiler.
İYİLİK, FAYDACILIK AMACI
Vali Hakan Yusuf Güner, Bayat ilçesi ziyareti sırasında ilçe protokolünün karşılamasının ardından ilk olarak İlçe Kaymakamı Bedirhan İmamoğlu’nu makamında ziyaret etti. Kaymakam İmamoğlu tarafından ilçe hakkında bilgi ve brifing alan Vali Hakan Yusuf Güner; “Ben çalıştığım yerlerde çalışma prensibim iyilik, faydacılık ve gerçeklik olmuştur. Yani iyiliğin olmasını, insanların faydalı olmasını ve insanların gerçekçi olmasını, dürüst olmasını ve herkesin hep beraber elini taşın altına sokmasını prensip edinirim ve bu prensiplere göre çalışırım. O anlamda bu güzel ve şirin ilçemizde, kaymakamımız da, belediyemiz de, il genel meclis üyelerimiz de el ele gönül gönüle verip bizler de ilde ne gerekiyorsa imkanlarımıza, kapasitemize ve kaynaklarımıza göre her türlü desteği vereceğiz. Nasıl müdürlerimizin iki tane projesi olacaksa, her Kaymakamında en az iki tane projesi olacak. Bazı müdürler şunu düşünebilirler, biz iki tane projeyi nereden bulacağız. İki tane projeyi İl Müdürümüz bulamıyorsa gelsin Vali olarak bu şehre ve bu memlekete yönelik ben onlara proje bulayım” dedi.
POZİTİF DÜŞÜNECEĞİZ
Kaymakamlık ziyareti sonrasında Belediye Başkanı Vekili Cemil Özavcı’yı makamında ziyaret eden Vali Hakan Yusuf Güner, ziyaret sırasında karşılıklı bilgi alışverişinde bulundu. Ziyaret sırasında konuşan Vali Hakan Yusuf Güner; “Bizler daima iyi düşüneceğiz, pozitif bakacağız ki her şey güzel olsun. Ama hiçbir zaman da egoist olmayacağız. İsrafa son derece karşıyım. Herkesinde karşı olması gerekir. Bizler çoğunlukla nefesimizi boşa tüketiyoruz. İlimizde nefesimizi hayır işlerinde, faydalı işlerde tüketmeliyiz. İyilik, gerçekçilik ve paydacılık temel hedefimiz ve prensibimiz olmalıdır. Ne olursa, kim olursa olsun temel hedefimiz bu olmalı. Ben başarılarından dolayı Bayat Belediyemize teşekkür ediyorum. Bizler Afyonkarahisar Valiliği ve tüm kamu kurum ve kuruluşları olarak Bayat ilçesinin arkasındayız. Sayın Bakanımız ve Milletvekillerimiz de Bayat ilçemizi çok önemsemektedirler” ifadelerini kullandı.
HERKES TALEBİNİ DİLE GETİRSİN
Belediye Başkanlığı ziyareti sonrasında Belediye Düğün Salonunda Belde Belediye Başkanları, İl Genel Meclis Üyeleri, köy ve mahalle muhtarları ile bir araya gelen Vali Hakan Yusuf Güner, burada bir değerlendirme toplantısı yaptı.
Toplantının açılış konuşmasını yapan Güner; “Bizler tüm ilçelerimize ziyaretlerde bulunuyoruz. Bayat ilçemizde de diğer ilçelerde olduğu gibi sizlerle yakından ilgilenmeye, sizlerle hemhal olmak için buraya geldik. Devlet milletin ayağına geldi. Sizlerin istek ve taleplerinizi dinlemek için buradayız. Ben burada herkese söz vereceğim. Herkes özgürce, çekinmeden ve rahat bir şekilde istek ve taleplerini bizlere iletebilir. Bizlerde istek ve taleplerinizi ilgili kişilere aktaracağız ve gerekenleri layıkıyla yerine getirmek için talimatlar vereceğiz. Burada söylenen her türlü istek ve talep lafta kalmayacak, sürekli takip edecek ve kontrolünü yapacağız. Bizler sizlerin hizmetkarı olarak buradayız. Elimizden geldiğince sizlerin istek ve taleplerine karşılık vereceğiz. Toplantımızın hayırlı olmasını diliyorum“dedi. (Kocatepe Haber Merkezi)

BAYAT KİLİMLERİ TANITILMALI

Vali Hakan Yusuf Güner, toplantının sonunda Kaymakamlık Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı’na bağlı olarak faaliyetlerini sürdüren Bayat Kilimi Atölyesi’ni inceledi. Burada Vakıf Müdürü Adnan Erdoğan’dan bilgiler alan ve Bayat Kilimi’nin daha çok değer kazanması, tüm Afyonkarahisar’lılara ve Afyonkarahisar’dan geçen misafirlerle buluşturulması için çalışmalar yapılması talimatını veren ve ayrıca Bayat’ta Kilim dokunması için elinden gelen desteği vereceğinin sözünü veren Vali Hakan Yusuf Güner, kökboyama bölümü, halı dokuma atölyeleri ile dokuma halıları incelemesinin ardından vedalaşarak Bayat ilçesi ziyaretini sonlandırdı.

Bakmadan Geçme