'İl müdürleri hizmet odaklı çalışıyor'

Basın İlan Kurumu (BİK) Afyonkarahisar Şube Müdürü Selami Çalışkan, Türk Telekom Afyonkarahisar İl Müdürü Mehmet Murat Uslular'ı ziyaret etti. Çalışkan ziyarette Türk Telekom'un halka, basın ve yayın kuruluşlarına verdikleri hizmetlerden dolayı tebrik etti.'AMACIMIZ HALKA HİZMET ETMEK'Afyonkarahisar'da görevli il müdürlerinin halka hizmet için çalıştıklarını söyleyen BİK Müdürü Çalışkan, bu noktada Vali Mustafa Tutulmaz'ın halkla iç içe [&hellip]

Basın İlan Kurumu (BİK) Afyonkarahisar Şube Müdürü Selami Çalışkan, Türk Telekom Afyonkarahisar İl Müdürü Mehmet Murat Uslular’ı ziyaret etti. Çalışkan ziyarette Türk Telekom’un halka, basın ve yayın kuruluşlarına verdikleri hizmetlerden dolayı tebrik etti.
“AMACIMIZ HALKA HİZMET ETMEK”
Afyonkarahisar’da görevli il müdürlerinin halka hizmet için çalıştıklarını söyleyen BİK Müdürü Çalışkan, bu noktada Vali Mustafa Tutulmaz’ın halkla iç içe olduğunu belirterek bunu örnek aldıklarını ifade etti.
KİTAP HEDİYE ETTİ
BİK Müdürü Çalışkan, Türk Telekom Müdürü Mehmet Murat Uslular’a Basın İlan Kurumu Genel Müdürlüğü’nün prestij kitaplarından Hacı Beyzade Ahmet Muhtar’ın kaleme aldığı ve 1921 yılında İstanbul gazetelerinde yayınlanan ilk özel ilan ve reklam yılığı “Salık Veren Muhibban” isimli kitabı takdim etti.

Bakmadan Geçme