• Haberler
  • Genel
  • İl İstihdam ve Mesleği Eğitim Kurulu toplantısı yapıldı

İl İstihdam ve Mesleği Eğitim Kurulu toplantısı yapıldı

İl İstihdam ve Mesleği Eğitim Kurulu Temmuz 2011 ayı toplantısı Vali İrfan Balkanlıoğlu'nunbaşkanlığında Valilik toplantı salonunda gerçekleştirildi Vali İrfan Balkanlıoğlu, İl Milli Eğitim Müdürü Hidayet Yıldırım, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri İbrahim H.Demirsoy, İş Kurumu Müdürü Kadir Hamikli ve diğer yönetim kurulu üyelerinin bulunduğu toplantıda açılış konuşmasını Vali Balkanlıoğlu yaptı. Kurum çalışmalarının başarılı bir şekilde [&hellip]

İl İstihdam ve Mesleği Eğitim Kurulu toplantısı yapıldı

İl İstihdam ve Mesleği Eğitim Kurulu Temmuz 2011 ayı toplantısı Vali İrfan Balkanlıoğlu’nunbaşkanlığında Valilik toplantı salonunda gerçekleştirildi

Vali İrfan Balkanlıoğlu, İl Milli Eğitim Müdürü Hidayet Yıldırım, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri İbrahim H.Demirsoy, İş Kurumu Müdürü Kadir Hamikli ve diğer yönetim kurulu üyelerinin bulunduğu toplantıda açılış konuşmasını Vali Balkanlıoğlu yaptı.
Kurum çalışmalarının başarılı bir şekilde devam ettiğini söyleyen Vali Balkanlıoğlu, tüm kurul üyelerine teşekkür etti. İl İstihdam ve Mesleği Eğitim Kurulunun faaliyetleri hakkında bilgi sunumu yapan İş Kurumu Müdürü Kadir Hamikli, 2011 yılının birinci altı aylık döneminde yapılan kurs/program denetleme sonuçları hakkında bilgiler verdi.
İscehisar Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışla Vakfının,Hasta ve Yaşlı bakım Elemanı mesleğinde açmayı planladığı 25 kişilik istihdam garantili kurs nedeniyle, yıllık iş gücü eğitim planında eğitilmesi planlanan 25 kişinin 50 kişi olarak onaylandığı toplantıda, İl Milli Eğitim Müdürü Hidayet Yıldırım tarafından talepler değerlendirildi. Emirdağ İmam Hatip Lisesinde Anadolu bölümü açılması ve İscehisar Çok Programlı Lisesinde Elektrik-Elektronik Teknolojileri, Elektrik tesisatçılığı ve Pano monitörlüğü dalı ile Yiyecek içecek hizmetleri alanı ve dalının açılmasını talep eden İl Milli Eğitim Müdürünün talepleri değerlendirildi.

Bakmadan Geçme