Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

İl Genel Meclisi Eylül ayı toplantıları tamamlandı

İl Genel Meclisi Eylül ayı toplantıları tamamlandı

İGM Eylül ayı toplantılarının beşinci ve sonuncu birleşimi dün tamamlandı. Meclisini Ekim ayı toplantılarının ilk birleşimi 5 Ekim Pazartesi günü başlayacak

 

İl Genel Meclisi (İGM) Eylül ayı son oturumu Meclis Başkanı Burhanettin Çoban’ın toplantıyı açmasıyla başladı. Toplantıda ilk olarak valilik makamından gönderilen üç adet gündem dışı konun meclis üyelerine okunup, rapor hazırlanmak üzere ilgili komisyonlara gönderildi.
Meclis üyeleri komisyonlardan gelen raporları oylayarak karara bağladı. Emirdağ İlçesi’ne bağlı Karaağaç Köyü ile Sinanpaşa İlçesi’ne bağlı Kayadibi köylerindeki imar plan değişikliği talebi komisyonların aynı yönde uygun gördükleri raporlar ışığında oy birliği ile kabul edildi. Emirdağ İlçesi’ne bağlı Özkan Köyü ile Yukarıpiribeyli Köyü arasındaki yolun stabilize yapılması talebinin dairesince yapılmasına karar verildi. İl Özel İdaresi’ne ait olan ve kullanılmayan kamyonların ilçelere dağıtılması talebi; Bir kamyonet ile 5 kamyonunun talep gelen beldelere verilmesini, 2000 model bir kamyonun ise Afyonkarahisar’ın kardeş şehri olan Şırnak’ın Uludere İlçe belediyesine hibe edilmesi oybirliği ile kabul edildi.
>> Burcu AYDIN’ın Haberi