İl divan toplantısı yapıldı – Kocatepe Gazetesi

Fuar Alanı’nda gerçekleştirilen toplantıyı Yeniden Refah Partisi Genel Merkez Kurucular Kurulu Üyesi ve Eskişehir İl Başkanı Osman Mandacı yönetti.Toplantıda Yeniden Refah Paritisi Afyonkarahisar İl Başkanı Ramazan Türkaslan ile Teşkilat Başkanı Yusuf Tonbak’ın konuşmalarından sonra ilçe başkanları çalışmalarıyla ilgili sunum yaptılar.Son olarak konuşan Yeniden Refah Partisi Eskişehir İl Başkanı Osman Mandacı, azim, kararlılık ve inançla çıkılan [&hellip]

Fuar Alanı’nda gerçekleştirilen toplantıyı Yeniden Refah Partisi Genel Merkez Kurucular Kurulu Üyesi ve Eskişehir İl Başkanı Osman Mandacı yönetti.
Toplantıda Yeniden Refah Paritisi Afyonkarahisar İl Başkanı Ramazan Türkaslan ile Teşkilat Başkanı Yusuf Tonbak’ın konuşmalarından sonra ilçe başkanları çalışmalarıyla ilgili sunum yaptılar.
Son olarak konuşan Yeniden Refah Partisi Eskişehir İl Başkanı Osman Mandacı, azim, kararlılık ve inançla çıkılan her yolda zafere ulaşmanın mümkün olacağını belirterek, “Elbet bir gün Cuma hutbesinde Ayasofya Camiinde İslam Birliği’nin kurulduğunu ilan edeceğiz. Rabbim bu yolda vazifesini yerine getirenlerden eylesin.” dedi.

Bakmadan Geçme