• Haberler
  • Genel
  • 'İl Başkanları, Anadolu'daki kalemizdir' – Kocatepe Gazetesi

'İl Başkanları, Anadolu'daki kalemizdir' – Kocatepe Gazetesi

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, partisinin il başkanlarına güvendiğini söyledi Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, partisinin il başkanları ile görüştü. Kılıçdaroğlu'nun CHP İl Başkanları'na güvendiğini dile getirdiği, bu durumu da 'İl Başkanlarımız, Anadolu'daki kalelerimizdir' şeklinde ifade ettiği belirtildi. CHP'nin grup toplantısından sonra İl Başkanları ile kısa bir değerlendirme yapan Kılıçdaroğlu'nun [&hellip]

“İl Başkanları, Anadolu’daki kalemizdir”

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, partisinin il başkanlarına güvendiğini söyledi

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, partisinin il başkanları ile görüştü. Kılıçdaroğlu’nun CHP İl Başkanları’na güvendiğini dile getirdiği, bu durumu da “İl Başkanlarımız, Anadolu’daki kalelerimizdir” şeklinde ifade ettiği belirtildi.
CHP’nin grup toplantısından sonra İl Başkanları ile kısa bir değerlendirme yapan Kılıçdaroğlu’nun “Gençlerimizle kadınlarımızla birlikte daha etkin çalışacağız” dediği belirtildi. CHP İl Başkanları’nın, geçen hafta CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’na yapılan saldırı dolayısıyla Ankara’ya giderek “geçmiş olsun” diledikleri kaydedildi. Toplantıya CHP Afyonkarahisar İl Başkanı Yalçın Görgöz de katıldı. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme