• Haberler
  • Genel
  • 'İktidarın Afyon’a vereceği bir şey kalmadı'

'İktidarın Afyon’a vereceği bir şey kalmadı'

Milliyetçi Hareket Partisi Afyonkarahisar Milletvekili Kemalettin Yılmaz, Afyonkarahisar merkezde son kez esnaf ziyareti yaptı. Yılmaz, mevcut iktidarın Afyonkarahisar’a verecek bir şeyinin kalmadığını belirtti MHP Afyonkarahisar 1.sıra Milletvekili adayı Kemalettin Yılmaz seçim çalışmalarını merkeze bağlı köy ve beldeler dışında dünde Afyonkarahisar merkezinde son kez çarşı esnafını ziyaret etti.12 Haziran'da yapılacak olan Genel Seçimleri öncesi Kemalettin Yılmaz [&hellip]

“İktidarın Afyon'a vereceği bir şey kalmadı”

Milliyetçi Hareket Partisi Afyonkarahisar Milletvekili Kemalettin Yılmaz, Afyonkarahisar merkezde son kez esnaf ziyareti yaptı. Yılmaz, mevcut iktidarın Afyonkarahisar’a verecek bir şeyinin kalmadığını belirtti

MHP Afyonkarahisar 1.sıra Milletvekili adayı Kemalettin Yılmaz seçim çalışmalarını merkeze bağlı köy ve beldeler dışında dünde Afyonkarahisar merkezinde son kez çarşı esnafını ziyaret etti.
12 Haziran’da yapılacak olan Genel Seçimleri öncesi Kemalettin Yılmaz çalışmalarını hızlandırdı. MHP Afyonkarahisar 1. sıra Milletvekili adayı Kemalettin Yılmaz seçim çalışmaları kapsamında çarşı esnafını tek tek ziyaret ederek sıkıntılarını dinledi.
MHP Milletvekili adayı Kemalettin Yılmaz, il merkezinde esnaf ziyaretlerinde bulunarak, 12 Haziran seçimleri için halktan destek istedi. Esnaf ziyaretleri sırasında, halkın yoğun ilgisiyle karşılaşan Yılmazşunları söyledi: “Mevcut iktidarın Afyonkarahisar’a vereceği bir şey kalmamıştır. Sadece vaat kalmıştır. Bu vaatlere de Afyonkarahisar artık inanmaz olmuştur. 9 yıldır verdikleri sözlerin hiç birini tutmadıkları için Afyonkarahisar’lıların iktidara ve siyasete inancı kalmamıştır. Mevcut iktidar ve Afyonkarahisar milletvekilleri, seçildikten sonra seçmenini unutmuş, Ankara’yı mesken tutmuştur. Kişisel ikbal ve yandaş rantı derdinden, halkın sıkıntılarını görmez olmuşlardır. Afyonkarahisar ve Afyonkarahisar’lının derdi nedir,sıkıntıları nelerdir, hangi alanlarda sorunları vardır, bunlarla ilgilendikleri bile yok. Ancak seçimden seçime gelip pembe tablolar çizerek, halkın duygularını istismar edip oy istemektedirler. Oy isterken de kendileri için değil, başbakana oy verin demek suretiyle kendilerini yok saymaktadırlar. Halk artık uyanmıştır. Kime oy vereceklerinin farkına varmışlardır. Halkımız artık sahte mağdur oyunlarına gelmeyecektir. Kimin masum, kimin mazlum olduğunun ayırdına varmışlardır. Bunun en güzel göstergesi de 12 Haziran seçimleri olacaktır.”
12 Haziran seçimleri öncesi vatandaşlardan olumlu tepkiler aldıklarını söyleyen MHP Milletvekili adayı Kemalettin Yılmaz, esnafın en büyük derdi olan AVM’ler için proje geliştirdiklerini söyledi. Toplumun her kesi-mine hitap eden projeleri iktidara geldiklerinde hayata geçireceklerini ifade eden Yılmaz, “Bu seçimler Türkiye için dönüm noktası. Esnafı rahatlatacak projelerimiz var. Hilal kartla esnaf kendine gelecek. Kapalı Çarşı esnafı MHP’ye olumlu bakıyor. Ocak ayında açıkladığımız seçim beyannamemizdeki hedefleri anlatıyoruz. Afyonkarahisar için önemli projelerimiz var. İktidara geldiğimizde, esnafın büyük sıkıntısı olan AVM’lerle ilgili projelerimiz hazır. Daha önce 2 kez meclise sunduğumuz ve geri çevrilen AVM’lerle ilgili kanuni düzenlemeyi iktidara gelirsek yapacağız” ifadelerini kullandı.

Bakmadan Geçme