• Haberler
  • Genel
  • İktidarı çalıştırmaya çalışan bir milletvekiliyim

İktidarı çalıştırmaya çalışan bir milletvekiliyim

Kocatepe, Odak, Türkeli ve Anahaber Gazetelerinde ortak yayınlanan Karahisar TV'nin ev sahipliğinde gerçekleşen Seçime Doğru Programının konuğu olan CHP Milletvekili

Kocatepe, Odak, Türkeli ve Anahaber Gazetelerinde ortak yayınlanan Karahisar TV’nin ev sahipliğinde gerçekleşen Seçime Doğru Programının konuğu olan CHP Milletvekili Burcu Köksal önemli açıklamalarda bulundu. Milletvekili Köksal, “Ben sahalarda olan bir milletvekiliyim. Vatandaşın yanında sorunlarının çözülmesi için gerek alanda mücadele eden gerek meclis kürsüsünde sorunlarımız için iktidarı çalıştırmaya çalışan bir milletvekiliyim”
Gazeteci-Yazarlar Mehmet Emin Güzbey, Sezer Küçükkurt, Ertuğrul Sevim ve Ömer Mazi sordu CHP Milletvekili Burcu Köksal net cevaplar verdi. Sürekli sahalarda olduğunu ve seçim çalışmalarının çok iyi gittiğini dile getiren Milletvekili Köksal, “Ben sahalarda olan bir milletvekiliyim. Vatandaşın yanında sorunlarının çözülmesi için gerek alanda mücadele eden gerek meclis kürsüsünde sorunlarımız için iktidarı çalıştırmaya çalışan bir milletvekiliyim. Vekil olmadan önce bir söz vermiştim hemşerilerime ben Ankara’da oturan değil Afyon’da çalışan bir vekil olacağım demiştim. 8 yıldır Afyon’un her karış toprağını gezdim bunu her yerde de söylüyorum Afyonun her karış toprağında izim var oy istemeye yüzüm var. ‘Koltuk değil ayakkabıları eskiten bir vekil olacağım’ dedim bu sözümü yerine getirmenin bugün haklı gururunu yaşıyorum. Tabi seçim döneminde de yine alanlardayız ama hiç kimse bana ‘Seçimden seçime geliyorsunuz’ demiyor. Herkes ‘Burcu Hanım hoş geldiniz’ diyor. Daha önce bana oy vermemiş seçmenler bile ‘Sana oy vermedik ama senden başka seçim dönemi dışında gelip giden dertlerimizi dinleyen sorunların çözümü için mücadele eden başka bir milletvekili olmadı’ diyor ve destek vereceklerini ifade ediyorlar” dedi.
GENÇLERİMİZ DERTLİ
CHP Milletvekili Köksal, “Tabi karşılaştığımız en büyük sorun alanda işsizlik özellikle atama bekleyen mülakatlarda elenen genç kardeşlerimizle karşılaşıyoruz. Mesela bir tanesi aradı geçen gün dedi ki ‘Sizinle görüşmek istiyorum’ randevulaştık 90 puan aldığını söylüyor ve ağlayarak anlatıyor. Bir partiye çalışmış hatta diyor ki, ‘Sizin tweetlerinizin altına bize twet attırdılar’ İktidar partisinde çalışmış, ‘90 puan almama rağmen benim torpilim de yetmedi’ diyor. Bunu itiraf ediyor çok üst düzey torpillerle insanların işe alındığını atamalarının yapıldığını söylüyor. ‘Benim bu ülkede tek umdum sizsiniz siz gelirseniz liyakat gelecek bizler bileğimizin hakkıyla atanabileceğiz işe gireceğiz’ diyor. İstihdam alanlarının yaratılması önemli tabi işsizliğin çözümü için. Fabrikalar açılması gerekiyor iş alanlarının açılması gerekiyor ama bunlar yeterli derece de değil bu yüzden de Cumhuriyet tarihinin en büyük işsizliğiyle karşı karşıyayız”
https://www.kocatepegazetesi.com/manset/iktidari-calistirmaya-calisan-bir-milletvekiliyim/
#afyon #afyonkarahisar #chp #burcuköksal #kocatepegazetesi #sezerküçükkurt #mehmetemingüzbey #ertuğrulsevim #ömermazi #seçimedoğru

Bakmadan Geçme