• Haberler
  • Genel
  • “İktidarı Afyon’un menfaati için destekledim”

“İktidarı Afyon’un menfaati için destekledim”

Yerel seçimlerde açık şekilde iktidarı desteklediği yönündeki eleştirilerin anlamsız olduğunu belirten işadamı Galip Şanlı, ulaşım sektöründe hizmet verdiği Afyonkarahisar’ın menfaati için iktidarı desteklediğini belirtti Özel Halk Otobüsleri İşletmecisi Galip Şanlı seçim kampanyası sırasında iktidara neden destek verdiğini açıklarken internet medyasına el attığı iddialarını cevaplandırdı.“İŞE GİRECEK AKRABAM İMARI DÜZELECEK ARSAM YOK󈭲 Mart Mahall İdareler Genel Seçimleri [&hellip]

"İktidarı Afyon'un menfaati için destekledim"

Yerel seçimlerde açık şekilde iktidarı desteklediği yönündeki eleştirilerin anlamsız olduğunu belirten işadamı Galip Şanlı, ulaşım sektöründe hizmet verdiği Afyonkarahisar’ın menfaati için iktidarı desteklediğini belirtti

Özel Halk Otobüsleri İşletmecisi Galip Şanlı seçim kampanyası sırasında iktidara neden destek verdiğini açıklarken internet medyasına el attığı iddialarını cevaplandırdı.
“İŞE GİRECEK AKRABAM İMARI DÜZELECEK ARSAM YOK”
30 Mart Mahall İdareler Genel Seçimleri öncesinde 2009 yılında ki yerel seçimlerde de aynı görüş ve tavır içerisinde olduğunu hatırlatan Galip Şanlı, o günden bugüne AK Parti Genel Başkanı Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ile Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu’nun Afyonkarahisar’a çok fazla katkıda bulunduklarını söyledi. 30 Mart yerel seçimlerinde Afyonkarahisar’da AK Parti’nin kazanamaması durumunda şehrin en az 10 yıl geriye gideceğini dile getiren Şanlı; “Eğer AK Parti seçimi kazanamasaydı Afyon 10 yıl geriye giderdi. Bu durumu hemen hemen Türkiye’nin her yerinde ticaret ve siyaset yaptığımız için tespit edebiliyoruz. Dolayısıyla bazı kesimler gibi kıvırtmadan doğru bildiğimiz AK Parti’nin yanında açıkça yer aldık. Benim Afyon’da ne işe girecek bir akrabam ne de imarı düzeltilecek arsam yok. Sadece ve sadece Afyon’un iktidar nimetlerinden yararlanması için Burhanettin Bey’e açıkça destek verdik.” dedi.
“BAŞKANIMIZIN DİK VE
KARARLI DURUŞU YETER”
30 Mart yerel seçimlerinde yapılan tercih sonucu kazananın Afyonkarahisar halkı olduğunu ifade eden Galip Şanlı, yeni dönemde de işi ile ilgili olan toplu taşımacılıkta daha köklü ve doğru adımlar atılması isteğini dile getirdi. Bu durumda da kazananın yine Afyonkarahisarlı hemşehrileri olacağının altını çizen Şanlı; “Toplu taşımacılık konusunda da karar mekanizması olan Sayın Belediye Başkanımızın dik ve kararlı duruşu yeterli olacaktır. Türkiye’nin hemen hiçbir ilinde köy ve ilçe araçları şehir göbeğinde yolcu indirip bindirmiyor. Güneydoğu da bile bu uygulama yoktur. Şu anda trafikteki yükün hafiflemesi için kesinlikle radikal çözümlerin hayata geçirilmesi gerekiyor. Alışkanlıklardan dolayı ilk başta belki sıkıntılar yaşanabilir. Ama faydasını üç ay sonra Afyonkarahisar halkı çok net şekilde görecektir.” diye konuştu.
“HABER SİTESİ SATIN ALMADIM”
İnternet medyasına el attığı yönündeki iddiaları değerlendiren işadamı Galip Şanlı sözlerine şöyle devam etti: “İnternet medya kuruluşlarından biri olan 03 Haber’e ortağımız olan Saygı Turizm’den Haluk Yıldırım çoğunluk hisse ile ortak oldu. Benim sahibi olduğum iddia edilen Afyon Haber internet sitesine sadece dostluk ve samimiyete dayanarak objektif olmaları konusunda telkinde bulundum. Bu telkinde etkisini gösterdi. Ancak söz konusu haber sitesini satın aldığım iddiaları doğru değildir.”
Burcu AYDIN’ın haberi

Bakmadan Geçme