Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

“İktidara talibiz”

Yeniden Refah Partisi İl

Yeniden Refah Partisi İl Başkanı İbrahim Derviş Suna, partilerinin gerek Afyonkarahisar’da gerekse Türkiye’de teşkilatlanma çalışmalarını tamamlamak üzere olduğunu belirterek, “İktidara talibiz” dedi

 

Yeniden Refah Partisi İl Başkanı İbrahim Derviş Suna, Tanıtım Başkanı Mustafa Dağhan ve Erbakan Vakfı Kurucu İl Başkanı Cemal Karkı gazeteniz Kocatepe’yi ziyaret ettiler.
İL KONGRESİ 13 EKİM’DE”
Ziyarette parti çalışmaları hakkında bilgiler veren Yeniden Refah Partisi İl Başkanı İbrahim Derviş Suna, “13 Ekim Pazar günü saat 13:30’da Kamil Miras Anadolu Lisesi Konferans Salonu’nda il kongremizi gerçekleştireceğiz. Rahmetli Necmettin Erban hocamızın oğlu Fatih Erbakan tarafından kurulan partimiz milli görüş çizgisinde giden tek partidir. Ülke genelinde 61 ilde kongrelerimiz tamamlandı. Afyonkarahisar dahil 10 ilin kongresi de hafta sonu yapılacak. 17 Kasım’da ise Ankara’da partinin ilk büyük kongresi gerçekleştirilecek. Genel merkez kongresi sonrası Türkiye genelinde seçimlere girmeye hak kazanmış olacağız.” dedi.
“ÜYE SAYIMIZI İKİYE KATLADIK”
Afyonkarahisar’da 12 ilçe de kongrelerin tamamlandığını kalan 8 ilçede de kongrelerin hızla yapılacağını kaydeden Suna, “Kongrelerimizin tamamlanmasının ardından hızlı bir şekilde yarın seçim olacakmış gibi çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Şuan için Türkiye genelinde ve Afyonkarahisar’da üye sayımızı ikiye katladık. Vatandaşlarımız Sayın Genel Başkanımız Fatih Erbakan’a büyük bir teveccüh gösteriyorlar. Şuan ki Türkiye konjonktüründe beklentiye tek cevap verebilecek parti Yeniden Refah Partisi’dir.” ifadelerini kullandı.