• Haberler
  • Genel
  • İktidar vekillerinin hafta sonu mesaisi yoğundu

İktidar vekillerinin hafta sonu mesaisi yoğundu

AK Parti Milletvekilleri Ali Özkaya, İbrahim Yurdunuseven hafta sonu il genelinde esnaf ziyaretleri ve temaslarda bulunarak toplantılara katıldı. Özkaya ve Yurdunuseven, birçok konu ve sorunu ilgili ve yetkililerle masaya yatırdı   AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili ve TBMM Anayasa Komisyonu Başkan Vekili Av. Ali Özkaya, AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Av. İbrahim Yurdunuseven'le birlikte Afyonkarahisar'da gerçekleştirdiği 2 [&hellip]

AK Parti Milletvekilleri Ali Özkaya, İbrahim Yurdunuseven hafta sonu il genelinde esnaf ziyaretleri ve temaslarda bulunarak toplantılara katıldı. Özkaya ve Yurdunuseven, birçok konu ve sorunu ilgili ve yetkililerle masaya yatırdı

AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili ve TBMM Anayasa Komisyonu Başkan Vekili Av. Ali Özkaya, AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Av. İbrahim Yurdunuseven’le birlikte Afyonkarahisar’da gerçekleştirdiği 2 günlük programı değerlendirdi.
“AYAZİNİ AFYON’U DAHA
FAZLA TANITACAK”
Ayazini Beldesi’nde yürütülen çalışmalarla Afyonkarahisar’ın turizm alanında daha fazla tanınacağını belirten Özkaya, “Valimiz Gökmen Çiçek Milletvekillerimiz Veysel Eroğlu, İbrahim Yurdunuseven beyler ve Belediye Başkanımız Mehmet Zeybek’inde katıldığı bir program ile güne merhaba dedik. Ayazini de yapılan çalışmaları yerinde inceleyerek, yapılacak olanları değerlendirdik. Halkımız ile bir araya geldik, vatandaşlarımızın buradaki çalışmalardan duyduğu memnuniyeti görmek bizleri ziyadesi ile memnun etti. İnşallah çalışmalar tamamlandığında, Afyonkarahisar Ayazin’i ile daha fazla tanınmış olacak. Dünyanın dört bir yanında insanlar aynı Kapadokya’ya olduğu gibi buraya ziyarete gelecekler. Bu da Afyonkarahisar’ın ekonomisinin güçlenmesi, halkımızın refahının artması demek.” dedi.
“ÇOK ÖNEMLİ KONULAR
GÖRÜŞÜLDÜ”
AK Parti Milletvekili Ali Özkaya il merkezinde Vali Gökmen Çiçek, Milletvekilleri Veysel Eroğlu, İbrahim Yurdunuseven, Belediye Başkanı Mehmet Zeybek ve çok sayıda Afyonkarahisar’lı iş insanının katıldığı toplantıyı da yorumladı. Bu toplantının Afyonkarahisar’ın geleceği için büyük önem taşıdığını söyleyen Özkaya, “Valimiz, Milletvekillerimiz, Belediye Başkanımız ve Afyonkarahisar’ımızın önde gelen iş adamlarının katıldığı bir toplantı yaptık. Bu toplantıda Afyonkarahisar’ın mevcut Organize Sanayi Bölgeleri ve yeni OSB’leri üzerine çok önemli konuları görüştük. Afyonkarahisar’ın sanayi alanındaki yatırımlarını, sorunları ve iş adamlarımızın taleplerini dinledik. İnşallah Afyonkarahisar’ın sanayi merkezi bir şehir olması için tüm Afyonkarahisar ile beraber çalışmaya devam edeceğiz.” ifadelerini kullandı.
“AFYON MANDA ÜRETİMİNDE
ESKİ GÜNLERE DÖNECEK”
Milletvekili Ali Özkaya, AKÜ’de düzenlenen toplantıda ilin hayvancılık alanındaki sorunlarını konuştuklarını belirtti. Özkaya şunları kaydetti: “Hayvancılığı masaya yatırdığımız toplantıda Milletvekilimiz İbrahim Yurdunuseven, AKÜ Rektörü Prof. Dr. Mehmet Karakaş, Tarım ve Orman İl Müdürü İbrahim Acar, Veteriner Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Turan Civelek, Manda Üreticileri Birliği Başkanı Ömer Kelem ve bazı öğretim görevlilerimiz yer aldı. Bu toplantıda Afyonkarahisar’ın hayvancılık alanında ki sorunları ve bu konuda yapılabilecek çalışmalar değerlendirdik. İlimizin özellikle manda üretimi alanında eski günlerine kavuşması için çalışıyoruz. Çok verimli bir toplantı yaptık. Afyonkarahisarlı üreticilerimiz için neler yapılabileceğini konuştuk. İnşallah bu alandaki sorunları en aza indirmek için ilgili Bakanlarımız ile görüşmelerimizi yapacağız.” Toplantı sonrasında katılımcılar AKÜ Hayvan Hastanesi inşaatı ile Manda Üretim Merkezini inceledi. Milletvekili Ali Özkaya, tesislere emeği geçenlere teşekkür ederek, üniversite için üzerlerine düşeni yaparak, tesislere sahip çıkacaklarını ifade etti.
“ESNAF ZİYARETİ DE YAPILDI”
İl merkezinde esnaf ziyaretinde bulunduklarını dile getiren Özkaya şu ifadeleri kullandı: “Her fırsatta esnaflarımızı ziyaret ederek, onların istek ve taleplerini dinliyoruz. Sorunlarının çözümü için gayret sarf ediyoruz. Esnafımız bizler için çok kıymetlidir. Enaflarımıza bereketli ve hayırlı işler diliyorum.” ifadelerine yer verdi. Özkaya ve beraberindekiler SGK ve İŞKUR İl Müdürlüklerini ziyaret etti. Milletvekili Özkaya, Ziyaretlerini Sosyal Güvenlik Kurumu ile İŞKUR İl Müdürlüklerini ziyaret ederek sonlandırdı.
“HER FIRSATTA ESNAFLA
BİR ARAYA GELİYORUZ”
AK Parti Milletvekili İbrahim Yurdunuseven, Milletvekili Ali Özkaya ile birlikte yaptıkları toplantı, ziyaret ve temasları değerlendirdi. Yurdunuseven şöyle konuştu: “Eğitime olan katkısı kadar üretime de katkı sağlayan Afyon Kocatepe Üniversitesi’nde şehrimiz için çok önemli olan hayvancılık ve üretim konularında istişarelerde bulunduk. Başta Türkiye’de bir ilki gerçekleştirerek manda yetiştiriciliğine yeni bir bakış açısı kazandıran Modern Mandacılık Tesislerimiz, şehrimize has manda kaymağı başta olmak üzere bu alanda üretime destek sağlıyor. Şehrimizde sadece hizmet sektöründe değil üretim sektöründe de büyük adımlar atıyoruz. Hangi alanda olursa olsun şehrimizde ekonomiye can katan herkesin yanında olmaya devam edeceğiz. Şehrimizin bel kemiği esnafımızla her fırsatta bir araya gelmeye taleplerine sorunlarına anında çözüm üretmek için de gayretli çalışmalarımız sürüyor. Bu anlamda yine her fırsatta Afyonkarahisar’da ve ilçelerinde sürekli esnafımızla hemhal olma gayreti içerisindeyiz.”
“ÜLKE EKONOMİSİ
PANDEMİDE BÜYÜDÜ”
Pandemi sürecinden etkilenen işçi ve işverenleri süreç itibariyle takip ettiklerini söyleyen Yurdunuseven, “Süreçten etkilenen insanlarımızın takiplerini sürdürüyoruz. Prim borçlarının ertelenmesi, Bağ-Kur ve SSK borcu olan vatandaşlarımızın sağlık hizmetlerinden faydalanmaya devam etmesi gibi konularda devletimiz ve bizler elimizden geleni yaptık ve yapmaya devam edeceğiz. Bu noktada yine SGK İl Müdürlüğümüz ile irtibatımız kesintisiz sürüyor. Pandemi sürecinde tüm dünya ülkelerinde ekonomik daralmalar yaşanırken ülkemiz ekonomisi büyümesini sürdürdü. Bu doğrultuda kamuda ve taşeronda istihdamı artırmayı sürdürdük. Üzerine büyük iş düşen Türkiye İşçi Kurumu gerek Afyonkarahisar’ımızda gerekse ülkemiz genelinde gerekeni yapmıştır. Kurumlarımızın işleyişinde sürekli yenilikçi bir yol izleyerek gerekeni yapmaya devam edeceğiz.” dedi.
“AFYON TURİZMDE ÖNEMLİ
NOKTAYA GELECEK”
Milletvekilleri Ali Özkaya ve İbrahim Yurdunuseven ziyaretlerini TÜRSAB Genel Başkanı Firuz Bağlıkaya ve temsilcilerinin katılımıyla düzenlenen programla tamamladı. Bir otelde gerçekleştirilen toplantıda; Vali Gökmen Çiçek, Belediye Başkanı Mehmet Zeybek, TÜRSAB Bölge Temsil Kurulu Başkanı Bilal Şenel ve çok sayıda turizm temsilcisi hazır bulundu. Toplantıda konuşan Özkaya,“Afyonkarahisar’ın turizm potansiyelinin gelişmesine katkı sunacak tüm paydaşlarla bir aradayız. Bu bizleri ziyadesiyle memnun ediyor. İnşallah Afyonkarahisar’ın turizm alanında önemli bir noktaya gelmesini sağlayacağız.” >> Mustafa ERTÜRK’ün Haberi

Bakmadan Geçme