• Haberler
  • Genel
  • 'İktidar paketlerle imajını düzeltemez' – Kocatepe Gazetesi

'İktidar paketlerle imajını düzeltemez' – Kocatepe Gazetesi

DP Genel Başkanı Gültekin Uysal, demokratikleşme paketi ile iktidarın, gezi parkı olaylarıyla bozulan imajını düzeltebilme imkânı olmadığı belirtti Demokrat Parti (DP) Genel Başkanı Gültekin Uysal, demokratikleşme paketinin, iktidarın gezi parkı olaylarıyla bozulan imajını düzeltme ve bir oyalama paketi olduğunu söyledi.DP Genel Başkanı Gültekin Uysal, demokratikleşme paketinin, iktidarın gezi parkı olaylarıyla bozulan imajını düzeltme ve bir [&hellip]

“İktidar paketlerle imajını düzeltemez”

DP Genel Başkanı Gültekin Uysal, demokratikleşme paketi ile iktidarın, gezi parkı olaylarıyla bozulan imajını düzeltebilme imkânı olmadığı belirtti

Demokrat Parti (DP) Genel Başkanı Gültekin Uysal, demokratikleşme paketinin, iktidarın gezi parkı olaylarıyla bozulan imajını düzeltme ve bir oyalama paketi olduğunu söyledi.
DP Genel Başkanı Gültekin Uysal, demokratikleşme paketinin, iktidarın gezi parkı olaylarıyla bozulan imajını düzeltme ve bir oyalama paketi olduğunu söyledi. Uysal; “İktidarın, gezi parkı olaylarıyla bozulan imajını bu tür paketlerle düzeltebilme imkânı yoktur. Bu paketi top yekûn değerlendirdiğimizde, bir tarafıyla oyalama paketidir, bir tarafıyla iktidarın bozulmuş imajını düzeltme paketidir. Türkiye’nin içinde bulunduğu konjonktür ve son 3-4 aydır yaşanan hadiseler, iktidarı böyle bir adım atmaya mecbur bırakmıştır. Gezi olayları sonrası iktidar partisinin üzerine oturduğu dinamikler zaten kılavuz gibidir. Bu imaj bozukluğunu düzeltmek adına bu demokrasi paketinin getirildiğini düşünüyorum. Bu tür paketlerle iktidarın imajını düzeltebilme imkânı yoktur.” dedi. (Kocatepe Haber Merkezi)

Uysal bugün Emirdağ’da

DP Genel Başkanı Gültekin Uysal, bugün Emirdağ ilçe halkını ziyaret edecek

Emirdağ Dörtyol girişinde teşkilat tarafından karşılanacak olan DP Genel Başkanı Uysal, ilçe binasında partililerle sohbet edecek.
Demokrat Parti (DP) Genel Başkanı Gültekin Uysal, Emirdağ Belediye Başkanı Cengiz Pala’yı ziyaret ettikten sonra sırasıyla; Esnaf ve Sanatkarlar Derneği Başkanı Muzaffer Âşık, Esnaf Kefalet ve Kooperatifler Derneği Başkanı Şükrü İbrik, Ziraat Odası Başkanı Ahmet Köycü, Kalkınma Derneği Başkanı Abdullah Hılaç Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı H. İbrahim Aktepe’yi makamında ziyaret edecek. Uysal, aynı gün ilçe teşkilatınca verilecek akşam yemeğine katılarak halka hitap edecek. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme