• Haberler
  • Genel
  • 'İktidar olmak istiyoruz' – Kocatepe Gazetesi

'İktidar olmak istiyoruz' – Kocatepe Gazetesi

Saadet Partisi İl Başkanı Adnan Şenel, 7 Haziran seçimlerinde iktidar olmak istediklerini belirtti Saadet Partisi İl Başkanı Adnan Şenel, İnternet Habercileri Derneği yöneticileriyle istişarede bulundu. Saadet Partisi İl Başkanlığı'na nezakat ziyaretinde bulunan İnternet Habercileri Derneği Başkanı İsmail Ögeday ve yönetim kurulu üyeleri derneğin yeni kurulması sebebiyle SP İl teşkilatına derneğin faaliyetlerini anlattı.Saadet Partisi İl Başkanı [&hellip]

“İktidar olmak istiyoruz”

Saadet Partisi İl Başkanı Adnan Şenel, 7 Haziran seçimlerinde iktidar olmak istediklerini belirtti

Saadet Partisi İl Başkanı Adnan Şenel, İnternet Habercileri Derneği yöneticileriyle istişarede bulundu. Saadet Partisi İl Başkanlığı’na nezakat ziyaretinde bulunan İnternet Habercileri Derneği Başkanı İsmail Ögeday ve yönetim kurulu üyeleri derneğin yeni kurulması sebebiyle SP İl teşkilatına derneğin faaliyetlerini anlattı.
Saadet Partisi İl Başkanı Adnan Şenel Dernek Başkanı Ögeday ve yönetim Kurulu üyelerine yaptığı açıklamada, “Afyonumuzun yerel basınında gündemi takip ediyorsunuz ve insanlara da gündemi takip ettiriyorsunuz. Genel Başkanımız bize hep yerel medya önemli der. Afyonumuzda tarafsız ve her şeyi yazabilen ve konuşabilen bir medyamız var. Bunun için biz gurur duyuyoruz. Bir yere gittiğimiz zaman bize diyorlar ki, sizin medyanız her şeyi yazabiliyor deniliyor, biz de Afyon basınımızla gurur duyuyoruz. Şu anda Türkiye’nin gündemi başkanlık sistemine kilitlendi. Genel seçimler var tabii biliyorsunuz. Genel Sekreterimiz Tacettin Çetinkaya da bizleri ziyaret etti.Biz Saadet Partisi olarak kazanmayı veya kazanmamayı değil, Hakk’ın mücadelesini veriyoruz. Tabii ki iktidar olmak için çalışıyoruz ancak bizim önceliğimiz insan odaklı çalışmaktır” dedi.
BASINDA 4 PARTİ ÇIKIYOR
Şenel, “Basına sadece 4 parti çıkıyor. Özellikle iktidar partisinin bir basın lobisi var ve düzelecek bir yanı yok. Ateşin küllenmiş tarafını biz yüze çıkarmaya çalışıyoruz. Biz 18 ilçeye gittik ve Genel Merkezden gelen arkadaşlarımızla sorunlara eğildik. Halka ve çeşitli Sivil Toplum Kuruluşlarına ulaştık” diye konuştu.
“İPEK YOLUMUZU
KÜTAHYA’YA VERİYORLAR”
Şenel şöyle devam etti: “Bizim ipek yolumuzu Kütahya’ya veriyorlar., Sayın Başbakan ve Sayın bakanımız Afyonkarahisar’ımızı seviyorlardı da otoyolumuz gitti, havaalanı da elimizden gitti. 7 Haziran’daki milletvekilliği seçimleri var. Biz parti olarak hazırlıklarımızı tamamlıyoruz. 10 Şubat’ta görevlerinden istifa edecek arkadaşlarımız var. Şubat ayının 14’ünde İl Başkanlığımızda milletvekili temayül yoklamamız var. Genel Merkezimiz kontrolünde temayülümüzü yapacağız. Erbakan Hocamızın bıraktığı emaneti ileriye götüreceğiz.” (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme