• Haberler
  • Siyaset
  • İktidar, muhalefet gibi konuşuyor' – Kocatepe Gazetesi

İktidar, muhalefet gibi konuşuyor' – Kocatepe Gazetesi

Saadet Partisi Afyonkarahisar Milletvekili adayları Safa Şenel ve Hüseyin Uğurlu köy ve beldelerdeki seçim çalışmalarını sürdürüyorlar.İktidarın seçim vaadlerinin ana muhalefet partisinin seçim vaadleri gibi olduğunu belirten SP Milletvekili adayı Safa Şenel, 'Siyasi iktidarın 'seçim vaatleri' arasında enflasyonu düşürmek, cari açığı azaltmak, faizleri indirmek yer alıyor. Evet, siyasi iktidarın, hem de 16 senedir tek başına hükümet [&hellip]

Saadet Partisi Afyonkarahisar Milletvekili adayları Safa Şenel ve Hüseyin Uğurlu köy ve beldelerdeki seçim çalışmalarını sürdürüyorlar.
İktidarın seçim vaadlerinin ana muhalefet partisinin seçim vaadleri gibi olduğunu belirten SP Milletvekili adayı Safa Şenel, “Siyasi iktidarın “seçim vaatleri” arasında enflasyonu düşürmek, cari açığı azaltmak, faizleri indirmek yer alıyor. Evet, siyasi iktidarın, hem de 16 senedir tek başına hükümet olan bir iktidarın vaatleri bunlar. Adeta iktidar partisinin değil de ana muhalefet partisinin vaatleri gibi” dedi.
Bu sayılan vaatlerin, aslında yapılamayanların bir dökümü olduğunu belirten SP adayı Şenel, “16 sene boyunca elinde her türlü imkan olduğu, önünde devleti idare etme anlamında hiçbir engel bulunmadığı ve Meclis çoğunluğu da kendisinden taraf olduğu halde, bir türlü beceremedikleri değil midir bu sayılan vaatler? Ve aslına bakılırsa, “kötü ekonomi yönetiminin itirafı” da denebilir buna” dedi.
16 senelik süreç boyunca Türkiye’nin bu kronik sorunlarını halledemeyip, bugün yeniden “bizi seçerseniz yapacağız” demenin akılla mantıkla bağdaşmadığına işaret eden SP Milletvekili adayı Safa Şenel, “Bugüne kadar yapılamayan ne yapılacak da bu sorunlar çözülecek? Bir de adeta şaka yapar gibi “ustalık döneminden sonra şimdi sıra büyük ustalık döneminde” gibi sloganik sözler söylemek, durumu tam bir trajikomik hale sokuyor” dedi.

Bakmadan Geçme