'İkinci yarı maçları hep zor oluyor'

TFF 2.Lig Kırmızı Grup'ta şampiyonluk yolunda emin adımlarla ilerleyen AFJET Afyonspor, evinde konuk ettiği İnegölspor'u 2-1 mağlup etti. Maçtan sonra basın mensuplarının karşısına geçen AFJET Afyonspor Teknik Direktör Serhat Gülpınar, ikinci yarı maçlarının hep zor olduğuna dikkat çekti.Maçtan aldıkları 3 puan için mutlu olduklarını belirten Teknik Adam Gülpınar, 'Her şeyden önce 3 puanı kazandığımız için [&hellip]

TFF 2.Lig Kırmızı Grup’ta şampiyonluk yolunda emin adımlarla ilerleyen AFJET Afyonspor, evinde konuk ettiği İnegölspor’u 2-1 mağlup etti. Maçtan sonra basın mensuplarının karşısına geçen AFJET Afyonspor Teknik Direktör Serhat Gülpınar, ikinci yarı maçlarının hep zor olduğuna dikkat çekti.
Maçtan aldıkları 3 puan için mutlu olduklarını belirten Teknik Adam Gülpınar, “Her şeyden önce 3 puanı kazandığımız için çok mutluyuz. Son içerde oynadığımız Kocaeli Birlikspor maçına göre oyun çok daha istediğimiz gibi oldu. Rakibimizde Play-Off hesapları yapıyor. Oyuncularımız sahada üzerlerine düşen görevi kusursuz yerlerine getirdi. Son 3 maçtır iyi bir ivme yakalamıştık. Eğer biz bu şampiyonlukta varsak, biz kayıpsız gitmemiz gerekiyor. Bunun bilincinde sahaya çıktık. Bütün oyuncularımız sahada yüreklerini ortaya koydular. Sonradan oyuna giren, kenarda bekleyen arkadaşların hepsine çok teşekkür ediyorum. Çok özverili oynuyorlar. Sakatlıkları olan var, yorgunluğu olan var ya da farklı problemleri olan arkadaşlar olabilir. Ancak bunların hiçbirini bahane etmeden sadece 3 puana kilitlendiler” dedi.
“ZOR MAÇLARI LEHİMİZE ÇEVİRMEYE ÇALIŞACAĞIZ”
Zor maçları AFJET Afyonspor’un lehine çevirmek istediklerini aktaran Teknik Adam Gülpınar, “Ligin boyu kısaldı. İkinci yarı maçları hep zor olur. Bu zor maçları lehimize çevirmeye çalışacağız. Kayıpsız bir şekilde ligi tamamlamaya çalışacağız” ifadesine yer verdi.
“ERSEL’İN ASIL MEVKİSİ FORVET”
Ersel’in forvet mevkisinden oynamasından sonra görevini yerine getirip getiremediği konusundaki soruya cevap veren Teknik Adam Gülpınar, “Ersel zaten forvet oynayan bir oyuncumuzdur. Ama Oltan olduğu için Ersel’i her iki kanatta da kullanabiliyoruz. Bugün Oltan’ın bir sıkıntısı vardı. 5 gündür antrenmana çıkamadı, sadece dün ter antrenmanına çıktı. Onu da pek riske etmek istemedik. Rakibi analiz ettiğimizde savunmayı öne çıkararak oynamalarından dolayı ve stoperlerinin ağır olmasından dolayı Ersel’i tercih ettik. O da bizi haklı çıkardı. İlk golü attı, ikinci golde boş topu kovaladı ve kazandı ve akabinde Türker’e attığı pasta gol geldi. Ersel’e de sizlerin huzurunda teşekkür ederim” şeklinde konuştu.
“ALLAH ONLARIN DA YARDIMCISI OLSUN”
Hakemlerinin maçtaki performansı hakkında sorulan soruya cevap veren Teknik Adam Gülpınar, “İki gösterdiği sarı kartta hakem haklıydı. Gerçi ikinci sarı kartı pek göremedim. Ama oyunun genelinde daha çok ikinci yarı onların lehine kararlar verdi. Ama hakemlerin hakkında işin açıkçası pek konuşmak istemiyorum. Çünkü Süper Lig seviyesinde, TFF 1. Lig seviyesinde oynanan maçlarda bile çok bariz hakem hataları oluyor. Yani bu liglerde olması bana normal geliyor. Hakemlerin bu konuda kendilerini geliştirmeleri gerektiğini düşünüyorum. Allah onların da yardımcısı olsun diyorum” diye konuştu.

Bakmadan Geçme