• Haberler
  • Spor
  • 'İkinci yarı biraz formalite maçına döndü'

'İkinci yarı biraz formalite maçına döndü'

Oyuncularının maçta gösterdiği performanstan memnun olduğunu dile getiren Fenerbahçe Beko Koçu Željko Obradović, 'Bu, son 7 gündeki dördüncü maçımızdı. Rotasyonlarla oynamak ve her oyuncunun oynamasını sağlamak önemliydi. Özellikle de son dönemlerde çok uzun süre sahada kalan oyuncularımızı dinlendirmemiz önemliydi. Her zaman her rakibe saygı duyuyoruz. Kendimizi de ciddi bir şekilde rakiplerimize karşı hazırlıyoruz. Afyon Belediyespor [&hellip]

Oyuncularının maçta gösterdiği performanstan memnun olduğunu dile getiren Fenerbahçe Beko Koçu Željko Obradović, “Bu, son 7 gündeki dördüncü maçımızdı. Rotasyonlarla oynamak ve her oyuncunun oynamasını sağlamak önemliydi. Özellikle de son dönemlerde çok uzun süre sahada kalan oyuncularımızı dinlendirmemiz önemliydi. Her zaman her rakibe saygı duyuyoruz. Kendimizi de ciddi bir şekilde rakiplerimize karşı hazırlıyoruz. Afyon Belediyespor da iyi basketbol oynayan bir takım. Onlara karşı da kendimizi olabildiğince en iyi şekilde hazırlamaya çalıştık.” dedi.
Müsabakayı izlemeye gelen sarı-lacivertli taraftarlara teşekkür eden Obradovic, salonda güzel bir atmosferin olduğunu aktardı.
THY Avrupa Ligi Play-Off Çeyrek Final Serisi’nde Zalgiris ile karşılaşacaklarını hatırlatan Obradovic, “Rakibimiz ilk saniyeden son saniyeye kadar ciddi bir şekilde mücadele eden ve maçı bırakmayan bir takım. O yüzden serinin çok zor geçmesini bekliyoruz. Avrupa Ligi’nde saha avantajını kazanmış durumdayız. Bunu kullanmak istiyoruz. Şu anda en formda durumda değiliz. Ancak sahada elimizden gelenin en iyisini yaparak mücadelemizi edeceğiz. Taraftarımı-zın desteği çok önemli. Sahayı doldurarak, bize en iyi desteği verecekler.” ifadesini kullandı.
“ŞUT ANTRENMANI
YAPABİLDİK”
Maçtan önce vakit olmadığı için sadece şut çalışması yaptıklarını belirten Koç Can Sevim, “Bildiğiniz gibi maça hazırlanma şansımız olmadı. Sadece; sabah bir şut antrenmanı yapabildik. Ona da tüm oyuncuların katılımı gerçekleşmedi. Bu şartlar altında aslında ilk periyot iyi de başladığımız söylenebilir. Ama Fenerbahçe’nin 5 kısa döndüğü, çok hareketli oyunları, direncimiz kırıldı. Ondan sonra da ikinci yarı biraz formalite maçına döndü. Fenerbahçe’ye buradan Euro Lig için şimdiden başarılar dilemek istiyor. Zalgiris serisine başlayacaklar. Umarım orada istedikleri sonucu alırlar. Fenerbahçemiz ile hepimiz gururlanırız. Aynı zaman Efes Pilsen’e de başarılar dilerim. İki Türk takımımızı dörtlü finalde görmek gerçekten bir Türk antrenör olarak beni çok mutlu eder.” ifadesine yer verdi.  
“OYUNCULAR HAKLILAR”
Antrenmana çıkmayan ve protesto hakkını kullanan oyuncuları haklı olduğunu söyleyen Koç Sevim, “Perşembe günü oyuncu arkadaşlarımızla bir toplantı yaptık. Sonuç olarak ciddi bir iş başardık burada. Bu şartlar altında bu takım ligde kalmaya çok yakın bir durumda şuanda. Onların üzerlerine düşeni yaptıklarını düşüyorum. Bu yaptıkları protestoyu da son derece haklı buluyorum. Ödemelerin yapılmadığını geçen hafta zaten konuşmuştuk. Umarım bir düzene girer. Yeni belediye başkanımız umarım bu takıma destek olur. Bu takımın sadece bu yıl değil sonuç olarak bundan sonraki yıllarda da Afyon’u basketbolda temsil etmesi çok önemli bir şey. Görüyorsunuz bu maçta salonda yer yoktu. Fenerbahçe buraya geldiği için herkes inanılmaz mutlu. Lig bu şekilde devam etmesi gereken bir yer. Çok değerli bir ligde oynuyoruz. Umarım şehir bizim arkamızda durur. Maddi olarak ellerinden geleni yaparlar. İnsanlar hakkı; sonuç olarak haklarını almak istiyorlar. Ekstra bir şey istemiyorlar. Umarım bir an önce çözülür.” şeklinde konuştu. >> Ali Fuat GÜÇLÜER’in Haberi

Bakmadan Geçme