İkinci takım bu hafta belli olacak

1. Amatör Lig Play-Off Grubu'nda mücadele eden Döğer Belediyespor Süper Amatör Lige çıkmayı garantiledi. Bu hafta Döğer Belediye ile karşı karşıya gelecek olan Çobanlar Belediyespor maçtan en az 1 puanla ayrılması halinde direkt olarak Süper Amatör Lige terfi edebilecek. Çobanlar'ın Döğer'e mağlup olması durumunda, Evcilerspor karşısında Demirçevrespor galibiyet alırsa Çobanlar ve Demirçevre arasında bir maç [&hellip]

1. Amatör Lig Play-Off Grubu’nda mücadele eden Döğer Belediyespor Süper Amatör Lige çıkmayı garantiledi. Bu hafta Döğer Belediye ile karşı karşıya gelecek olan Çobanlar Belediyespor maçtan en az 1 puanla ayrılması halinde direkt olarak Süper Amatör Lige terfi edebilecek. Çobanlar’ın Döğer’e mağlup olması durumunda, Evcilerspor karşısında Demirçevrespor galibiyet alırsa Çobanlar ve Demirçevre arasında bir maç daha yapılacak. Süper Amatör Lige çıkacak ikinci takımı bu hafta sonu oynanacak maçların sonuçları belirleyecek.
SÜPER AMATÖR LİGE İKİ TAKIM ÇIKACAK
Sezon başında Afyonkarahisar Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu’nda yapılan Süper Amatör Lig istişare toplantısında ligden iki takımın düşmesi kararı alındı. Alınan kararın ardından otomatik olarak 1. Amatör Lig’den Süper Amatör Lige terfi edecek takım sayısı da iki oldu.

Bakmadan Geçme