İkinci kim olacak – Kocatepe Gazetesi

Ligin bitimine 3 hafta kala ikinci olma yarışı içinde olan takımların arasındaki puan farkı çok fazla değil Süper Amatör Lig'de ikinci olma savaşı veren 4 takımın puanları birbirine çok yakın. Geride kalan 19 haftada 34 puan toplayan Demirspor en büyük adaylardan. Demirspor'u çok yakından takip eden Dinar Belediyespor'un 33 puanı bulunuyor ve üçüncü sırada yer [&hellip]

İkinci kim olacak

Ligin bitimine 3 hafta kala ikinci olma yarışı içinde olan takımların arasındaki puan farkı çok fazla değil

Süper Amatör Lig’de ikinci olma savaşı veren 4 takımın puanları birbirine çok yakın. Geride kalan 19 haftada 34 puan toplayan Demirspor en büyük adaylardan. Demirspor’u çok yakından takip eden Dinar Belediyespor’un 33 puanı bulunuyor ve üçüncü sırada yer alıyor. 4’üncü sırada yer alan Tınaztepe Belediyespor’un ise 32 puanı mevcut. Demir’e en uzak takipçi Akören Belediyespor’un ise 31 puanı bulunuyor. İkincilik mücadelesinin son haftaya kadar süreceği gözlenirken ikinci olan takım Bölgesel Amatör Lig’e yükselecek.
Bölgesel Amatör Lig başladığında ligden çekilen Emirdağspor’un yerine AFJET Afyonspor çıkacak. Bölgesel Amatör Lig’den düşmesi tam olarak kesinleşmeyen İscehisarspor’un düşmesi halinde ise Süper Amatör Lig’de ise 3 hafta sonra kimin çıkacağı belirlenecek. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme