İki üzücü kazada 3 ölü

Afyonkarahisar iki ayrı trafik kazası haberiyle büyük üzüntü yaşadı. Akşehir'de meydana gelen trafik kazasında Afyonkarahisar'da görev yapan karı-koca 2 öğretmen yaşamını yitirdi. Oruçoğlu Ortaokulu Teknoloji Tasarım Öğretmeni Gürsel Coşkun ve eşi Şemsettin Karahisari Ortaokulu Öğretmenlerinden İlknur Coşkun kazada vefat etti. Anıtpark önündeki bir başka kazada ise bir kadın hayatını kaybetti.Öğretmen çiftin hayatına mal olan trafik [&hellip]

Afyonkarahisar iki ayrı trafik kazası haberiyle büyük üzüntü yaşadı. Akşehir’de meydana gelen trafik kazasında Afyonkarahisar’da görev yapan karı-koca 2 öğretmen yaşamını yitirdi. Oruçoğlu Ortaokulu Teknoloji Tasarım Öğretmeni Gürsel Coşkun ve eşi Şemsettin Karahisari Ortaokulu Öğretmenlerinden İlknur Coşkun kazada vefat etti. Anıtpark önündeki bir başka kazada ise bir kadın hayatını kaybetti.
Öğretmen çiftin hayatına mal olan trafik kazası geçtiğimiz cumartesi gecesi Akşehir Doğrugöz Mahallesi yakınlarında meydana geldi. Afyonkarahisar istikametinden Konya istikametine gitmekte olan Gürsel Coşkun (51) idaresindeki 01 GR 432 plakalı otomobil ile Akşehir’den D-300 Karayoluna çıkan Ahmet M. (62) idaresindeki 42 UL 478 plakalı elma yüklü kamyon çarptı. Otomobil sürücüsü Gürsel Coşkun olay yerinde hayatını kaybederken otomobilde bulunan eşi İlknur Coşkun (48) ve oğlu Ömer Faruk Coşkun (20) Akşehir Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Yaralılardan İlknur Coşkun yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Kamyon sürücü Ahmet M. Jandarma tarafından gözaltına alındı.
Bir diğer üzücü olay ise cumartesi sabahı Anıtpark önünde meydana geldi. 53 yaşındaki Hatice Çelikbaş, yanında bulunan kızı ile birlikte M.C. yönetimindeki Çavuşbaş otobüsüne bindi. Otobüs Anıtpark durağına geldiğinde kızıyla birlikte araçtan inen Hatice Çelikbaş otobüsün önüne geçerek karşıdan karşıya geçmek için yolun boşalmasını beklemeye başladı. Otobüs şoförü aracının hemen önünde bekleyen Hatice Çelikbaş’ı fark etmeyince araç Çelikbaş’a çarptı ve Çelikbaş otobüsün altında kaldı. Hatice Çelikbaş kaldırıldığı hastanede yaşamını yitirdi. Otobüs şoförü ise polis tarafından gözaltına alındı. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme