İki toplantı: Bir pembe, bir kara tablo

Afyonkarahisar, dün iki toplantıya ev sahipliği yaptı. İki toplantıdan birinde kentin potansiyelinin ne kadar zengin olduğu, hatta bölgenin amiral gemisi olabileceği belirtildi. Diğer toplantıda ise Afyonkarahisar’ın araştırmalara göre istenilen seviyenin çok uzağında olduğuna dikkat çekildi Afyonkarahisar’da yapılan iki toplantıdan birincisi, sabah saatlerinde başladı. Korel Termal Otel’deki toplantı, “Göller Bölgesi Etkileşim Planı” çalıştayıydı. Çalıştayda konuşan Afyonkarahisar [&hellip]

İki toplantı: Bir pembe, bir kara tablo

Afyonkarahisar, dün iki toplantıya ev sahipliği yaptı. İki toplantıdan birinde kentin potansiyelinin ne kadar zengin olduğu, hatta bölgenin amiral gemisi olabileceği belirtildi. Diğer toplantıda ise Afyonkarahisar’ın araştırmalara göre istenilen seviyenin çok uzağında olduğuna dikkat çekildi

Afyonkarahisar’da yapılan iki toplantıdan birincisi, sabah saatlerinde başladı. Korel Termal Otel’deki toplantı, “Göller Bölgesi Etkileşim Planı” çalıştayıydı. Çalıştayda konuşan Afyonkarahisar Valisi İrfan Balkanlıoğlu, kentteki potansiyelin harekete geçirilmesiyle Afyonkarahisar’ın bölgesinde “amiral gemi”olabileceğini kaydetti.
BİRÇOK PROJE ÜRETİLİYOR
Çalıştayta konuşma yapan Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burhanettin Çoban da Afyonkarahisar’a değer katacak birçok proje ürettiklerini ve uyguladıklarını kaydetti. Çalıştaya katılan konuklar da benzer minvalde açıklama yaptı.
ARAŞTIRMALAR NE DİYOR?
Afyonkarahisar’daki ikinci toplantı ise Zafer Kalkınma Ajansı’nın danışma organı olan Kalkınma Kurulu’na aitti. Afyonkarahisar Ticaret Borsası’nın ev sahipliğinde düzenlenen toplantıda konuşan ZEKA Genel Sekreteri Dr. Yılmaz Özmen, araştırmalara göre Afyonkarahisar’ın sosyal sermaye ile beşeri sermaye ve yaşam kalitesine göre Türkiye ortalamasının çok aşağısında olduğuna dikkat çekti. (Kocatepe)

Bakmadan Geçme