• Haberler
  • Genel
  • İki kurumdan örnek işbirliği – Kocatepe Gazetesi

İki kurumdan örnek işbirliği – Kocatepe Gazetesi

Özdilek Alışveriş Merkezi ve Özel Fuar Hastanesi, '8 Mart Dünya Kadınlar Günü' dolayısıyla, kadınların kanserden korunmalarına yönelik seminer düzenledi Özel Fuar Hastanesi ve Özdilek Alışveriş Merkezi, kadınları ilgilendiren 2 önemli konuda, 2 uzmanla bilgi ve deneyimlerini aktardı.Özel Fuar Hastanesi Başhekimi ve Genel Cerrahi Uzmanı Op. Dr. Mehmet Bulut ve Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Op. [&hellip]

İki kurumdan örnek işbirliği

Özdilek Alışveriş Merkezi ve Özel Fuar Hastanesi, “8 Mart Dünya Kadınlar Günü” dolayısıyla, kadınların kanserden korunmalarına yönelik seminer düzenledi

Özel Fuar Hastanesi ve Özdilek Alışveriş Merkezi, kadınları ilgilendiren 2 önemli konuda, 2 uzmanla bilgi ve deneyimlerini aktardı.
Özel Fuar Hastanesi Başhekimi ve Genel Cerrahi Uzmanı Op. Dr. Mehmet Bulut ve Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Op. Dr. Seda Kayman Köse, kadınların korkulu rüyası olan kanserler konusunda, farkındalık yaratacak ve bu hastalıkla ilgili akıllardaki soruları cevaplandırdı. Bir çok konunun ele alındığı seminerde katılımcılar Fuar Hastanesi uzman doktorlarına birebir soru sormak yoluyla interaktif katılım sağladılar.
ERKEN TEŞHİS HAYAT KURTARIR
Genel Cerrahi Uzmanı Op. Dr. Mehmet Bulut; “Erken teşhis hayat kurtarır” mesajından yola çıkarak “Meme Kanseri”nde kadınlara elle muayenenin bile çok önemli olduğunu hatırlatarak, nasıl tetikte olunması gerektiğinin ipuçlarını verdi. Seminerde “Meme Kanserinde Risk Faktörleri, Tanı ve Tedavi” konuları üzerinde duruldu. Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Op. Dr. Seda Kayman Köse de, erken tanı ve tedavi ile önlenebilen ”Serviks-Rahim Ağzı Kanseri”ile ilgili dinleyicileri bilgilendirdi.
Fuar Hastanesi yetkilileri seminere gelen dinleyicilere broşürler dağıtarak hastalıklar ve tedavi yöntemleri hakkında bilgilendirmede bulundu. (Kocatepe Haber Merkezi)

Özdilek
Alışveriş Merkezi, “Dünyanın
En Değerli Varlıklarına
küçük bir hediye” mesajıyla,
tüm kadın
ziyaretçilerini
rengarenk
karanfillerle ile karşıladı.

Bakmadan Geçme