• Haberler
  • Genel
  • İki Kumartaşlı’dan Mere’ye plaket – Kocatepe Gazetesi

İki Kumartaşlı’dan Mere’ye plaket – Kocatepe Gazetesi

Eskişehir Orman Bölge Müdürlüğü’ne atanan Afyonkarahisar Orman İşletme Müdürü Zekeriya Mere, İl İzci Kurulu ile Türkiye Harp Malulu Gaziler, Şehit Dul ve Yetimleri Derneği’nden iki plaket aldı Kısa bir süre önce Eskişehir Orman Bölge Müdürlüğü’ne atanan Afyonkarahisar Orman İşletme Müdürü Zekeriya Mere, iki Kumartaşlı’nın elinden plaket aldı. İl İzci Kurulu Başkanı Çetin Kumartaşlı ve İl [&hellip]

İki Kumartaşlı'dan Mere'ye plaket

Eskişehir Orman Bölge Müdürlüğü’ne atanan Afyonkarahisar Orman İşletme Müdürü Zekeriya Mere, İl İzci Kurulu ile Türkiye Harp Malulu Gaziler, Şehit Dul ve Yetimleri Derneği’nden iki plaket aldı

Kısa bir süre önce Eskişehir Orman Bölge Müdürlüğü’ne atanan Afyonkarahisar Orman İşletme Müdürü Zekeriya Mere, iki Kumartaşlı’nın elinden plaket aldı. İl İzci Kurulu Başkanı Çetin Kumartaşlı ve İl İzci Kurulu Üyesi Hasan Uysak izciler adına, Türkiye Harp Malulu Gaziler, Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Afyonkarahisar Şube Başkanı İsmail Kumartaşlı ise şehit yakınları ve gaziler adına Mere’ye plaket verdi.
“İnşallah daha fazlasını yapacağız”
Plaket takdiminden önce konuşan Orman İşletme Müdürü Zekeriya Mere, ağaçlandırma faaliyeti için adeta bahane aradıklarını söyledi. Mere, “Ağaçlandırma yapabilmek için adeta bahane arıyo-ruz. Sayın Bakanımızın da destekleriyle patlama yaptık. Türkiye’nin her yerinde ağaçlandırma yapıyoruz. Birçok ağaçlandırma yapılan yeri vatandaşlarımız görmüyor. Biz istiyoruz ki vatandaşlarla içiçe yerlerde de ağaçlandırma yapalım, ağaç sevgisini yayalım. İnşallah daha fazlasını yapacağız” dedi.
Örnek oldu
Afyonkarahisar’da kurulan Şehitler Ormanı ile Gaziler Ormanı’nın da örnek bir çalışma olduğunun altını çizen Mere, “Şehitlerimizin anısını her fırsatta yaşatmak adına, ruhlarına birer Fatiha okumak adına bu ormanlar çok önemliydi. 84 ayrı yerde bu anlamda ağaçlandırma yaptık. Diğer illerimiz de şehitlerinizi unutlmadılar. Afyon örnek oldu” diye konuştu.
İl İzci Kurulu Başkanı Çetin Kumartaşlı ile Türkiye Harp Malulu Gaziler, Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Afyonkarahisar Şube Başkanı İsmail Kumartaşlı da yaptığı çalışmalardan dolayı Mere’ye teşekkür etti. (Kocatepe)

Bakmadan Geçme