İki ilçede mali kongre yapıldı

İscehisar ve Bayat ilçelerinde faaliyet gösteren Esnaf ve Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatifleri mali genel kurulu yapıldı. Mali Genel Kurul Toplantılarının genel kurul divan başkanlıklarını Esnaf ve Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Konya Bölge Başkanı Mehmet Bayboğan yaptı.ZAMANINDA ÖDEME ÖNEMLİÖnce İscehisar Esnaf Kefalet Kooperatifinin toplantısı yapıldı. Toplantıda İscehisar Kaymakamı Muhammet Öztabak ile Belediye Başkanı Mustafa Çibik'in [&hellip]

İscehisar ve Bayat ilçelerinde faaliyet gösteren Esnaf ve Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatifleri mali genel kurulu yapıldı. Mali Genel Kurul Toplantılarının genel kurul divan başkanlıklarını Esnaf ve Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Konya Bölge Başkanı Mehmet Bayboğan yaptı.
ZAMANINDA
 ÖDEME ÖNEMLİ
Önce İscehisar Esnaf Kefalet Kooperatifinin toplantısı yapıldı. Toplantıda İscehisar Kaymakamı Muhammet Öztabak ile Belediye Başkanı Mustafa Çibik’in yanı sıra; ESOB Başkanı Abdülkadir Konak, Başkan Vekili Atilla Kocabaş, Yönetim Kurulu Üyesi Ahmet Tan, İhsaniye Esnaf Odası Başkanı Mehmet Yılmaz, Çobanlar Esnaf Odası Başkanı Mehmet Üçağıl, İscehisar Esnaf ve Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Ahmet Sav hazır bulundu.  Ahmet Sav toplantıda konuştu. Takipteki alacakların yok denecek kadar az olduğunu belirten Sav; “Bugün ülkemizde en uygun krediyi veren kurumuz. Bu kadar az faizle bu meblağları veren hiçbir kurum ya da kuruluş çıkamaz. Bizlerin ortaklarımızdan tek talebi, kullandıkları krediyi zamanında ödemeleridir. Kooperatifimizin ayakta kalması için tek yol budur” dedi.
TOPLANTI
BAYAT’TA DA YAPILDI
İscehisar Esnaf ve Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatifinin mali kongresine katılan heyet, Bayat ilçesindeki toplantıya da katıldı. Bayat Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Harun Bayrak, mali genel kurul sonunda tüm katılımcılara teşekkür etti. Bayrak; “Bayat Esnaf Kefalet Kooperatifi başarılı bir yıl geçirmiştir. Ortaklarımız borçlarına sadıktır.  Temennimiz, önümüzdeki yıl daha fazla esnafımıza kredi verebilmek” ifadelerine yer verdi.

Bakmadan Geçme