“İki bayramı bir arada kutladık”

Vali İrfan Balkanlıoğlu Kurban Bayramı dönüşü ilk mesai gününde valilik personeli ile bayramlaştı Personeli ile makamında bayramlaşan Vali İrfan Balkanlıoğlu, “İki güzel bayramı bir arada kutlamanın mutluluğunu yaşadık. Bu mutluluğu değerli personellerimle de paylaşmak ayrıca sevindirici. En güzel dini bayramlarımızdan biri olan mübarek Kurban Bayramı’nı, devlet görgüsü ve geleneği ile birleştirerek bayramlaşma programına katılan, tüm [&hellip]

"İki bayramı bir arada kutladık"

Vali İrfan Balkanlıoğlu Kurban Bayramı dönüşü ilk mesai gününde valilik personeli ile bayramlaştı

Personeli ile makamında bayramlaşan Vali İrfan Balkanlıoğlu, “İki güzel bayramı bir arada kutlamanın mutluluğunu yaşadık. Bu mutluluğu değerli personellerimle de paylaşmak ayrıca sevindirici. En güzel dini bayramlarımızdan biri olan mübarek Kurban Bayramı’nı, devlet görgüsü ve geleneği ile birleştirerek bayramlaşma programına katılan, tüm değerli personelime teşekkür ediyorum” dedi.
Vali Balkanlıoğlu, “Bütün personelimin mübarek Kurban Bayramı’nı kutluyor, daha nice bayramlara, sağlık ve mutluluk ile erişmelerini temenni ediyorum” diyerek sözlerini tamamladı. (Kocatepe)

Bakmadan Geçme