• Haberler
  • Ekonomi
  • İki AFSİAD buluştu: Afyonkarahisar ile bağımızı koparmadık

İki AFSİAD buluştu: Afyonkarahisar ile bağımızı koparmadık

İstanbul Afyonkarahisarlı Sanayici ve İşadamları Derneği yönetimi AFSİAD yönetimi ile bir araya geldi   İstanbul Afyonkarahisarlı Sanayici ve İşadamları Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Metin Balıbey, Dernek Kurucu Başkanı Kamil Ay, Yönetim Kurulu Üyeleri Yusuf Arpacıoğlu, Sadık Tortop, Mustafa Mühsürler ile Kadir Çankaya Afyonkarahisar Sanayicileri ve İşadamları Derneğini (AFSİAD) ziyaret etti. Ziyarette AFSİAD Başkan Yardımcısı Hüseyin [&hellip]

İstanbul Afyonkarahisarlı Sanayici ve İşadamları Derneği yönetimi AFSİAD yönetimi ile bir araya geldi

İstanbul Afyonkarahisarlı Sanayici ve İşadamları Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Metin Balıbey, Dernek Kurucu Başkanı Kamil Ay, Yönetim Kurulu Üyeleri Yusuf Arpacıoğlu, Sadık Tortop, Mustafa Mühsürler ile Kadir Çankaya Afyonkarahisar Sanayicileri ve İşadamları Derneğini (AFSİAD) ziyaret etti. Ziyarette AFSİAD Başkan Yardımcısı Hüseyin Tokman, Yönetim Kurulu Üyeleri Kirami Gürel, Nail Demirel, Kamil Ayvalı, Tamer Dişbudak, Abdurrahman Alp, Ahmet Öndüç ve Muhammet Ötken’de yer aldı.
“AFYONKARAHİSAR’I İSTANBUL’DA EN İYİ ŞEKİLDE TEMSİL EDİYORUZ”
İstanbul AFSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Metin Balıbey, İstanbul’ da yaşayan Afyonkarahisarlı iş insanları olarak Afyonkarahisar’ın gelişimini ve değişimini yakından takip ettiklerini ve bundan son derece memnuniyet duyduklarını dile getirdi. Balıbey, Afyonkarahisar’ı İstanbul da en iyi şekilde temsil ettiklerini çeşitli sektörlerde önde gelen Yönetim Kurulu Üyelerinin her zaman Afyonkarahisar’ın sesi olduğunu söyledi. Balıbey, “Afyonkarahisar ile bağlarımızı hiç koparmayıp, şehrin sınaî ve ticari gelişimi, kalkınması, eğitim ve kültür düzeyinin gelişmesi için fikir alışverişine ve Afyonkarahisar ile olan koordinasyona önem veriyoruz.” dedi.
“İŞBİRLİĞİ İÇİNDE OLACAĞIZ”
Afyonkarahisar Sanayicileri ve İşadamları Derneği (AFSİAD) Yönetim Kurulu Başkanı Kadir Sayın, Afyonkarahisar’ın her anlamda gelişmesi, bölgenin güçlü ekonomiye sahip şehirlerinden biri olması için ortak payda altında buluşarak İstanbul AFSİAD ile işbirliği içinde olmayı arzu ettiklerini dile getirdi. Ziyaret sonunda Kadir Sayın, Metin Balıbey’e hediye verdi.
>> Burak AYDIN’ın Haberi

Bakmadan Geçme