• Haberler
  • Genel
  • İkbal, “usta”sını kaybetti – Kocatepe Gazetesi

İkbal, “usta”sını kaybetti – Kocatepe Gazetesi

Afyonkarahisar’ın en eski lokantacılarından, İkbal lokantası sahibi Çetin Pancar vefat etti İkbal Otel, dinlenme tesisleri, lokum ve sucuk üretim tesislerinin sahibi Salim Pancar'ın babası olan Çetin Pancar 75 yaşında hayatını kaybetti. Pancar’ın bir süredir rahatsız olduğu ve tedavisinin sürdüğü bildirildi. Çetin usta namıyla tanınan Çetin Pancar, İmaret Camii'sinde dün kılınan öğlen namazını müteakip Kocatepe Mezarlığı’nda [&hellip]

İkbal, "usta"sını kaybetti

Afyonkarahisar’ın en eski lokantacılarından, İkbal lokantası sahibi Çetin Pancar vefat etti

İkbal Otel, dinlenme tesisleri, lokum ve sucuk üretim tesislerinin sahibi Salim Pancar’ın babası olan Çetin Pancar 75 yaşında hayatını kaybetti. Pancar’ın bir süredir rahatsız olduğu ve tedavisinin sürdüğü bildirildi. Çetin usta namıyla tanınan Çetin Pancar, İmaret Camii’sinde dün kılınan öğlen namazını müteakip Kocatepe Mezarlığı’nda toprağa verildi.
İmaret Camisi’ndeki cenaze törenine Afyonkarahisar Valisi İrfan Balkanlıoğlu, AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Sait Açba, Belediye Başkanı Burhanettin Çoban, iş adamları, oda ve sendika başkanları ile Pancar ailesinin yakınları ve sevenleri katıldı. (Kocatepe)

Bakmadan Geçme