• Haberler
  • Gündem
  • İkbal Termal, 'Dünya'nın En Lüks Aile Oteli' ödülünü aldı

İkbal Termal, 'Dünya'nın En Lüks Aile Oteli' ödülünü aldı

'World Luxury Hotel Awards', 2019’da İkbal Thermal Hotel & Spa 'Dünya'nın En Lüks Aile Oteli' kategorisinde ödüllendirdi   Rovaniemi, Finlandiya'da 500'den fazla katılımcı ile Arctic Tree House Hotel'de gerçekleşen, Dünyanın en lüks otellerinin katıldığı ve Dünyanın zirvedeki lüks otellerini farklı kategorilerde değerlendiren 'World Luxury Hotel Awards', 2019’da İkbal Thermal Hotel & Spa 'Dünya'nın En Lüks [&hellip]

“World Luxury Hotel Awards”, 2019’da İkbal Thermal Hotel & Spa “Dünya’nın En Lüks Aile Oteli” kategorisinde ödüllendirdi

Rovaniemi, Finlandiya’da 500’den fazla katılımcı ile Arctic Tree House Hotel’de gerçekleşen, Dünyanın en lüks otellerinin katıldığı ve Dünyanın zirvedeki lüks otellerini farklı kategorilerde değerlendiren “World Luxury Hotel Awards”, 2019’da İkbal Thermal Hotel & Spa “Dünya’nın En Lüks Aile Oteli” kategorisinde ödüllendirdi. Fillandiya’da düzenlenen ödül törenine İkbal A.Y. yöneticilerinden İbrahim Evren ve İkbal Thermal Hotel Genel Müdürü Ali Gümüşhan katıldı.
EN İYİLER LİSTESİNİ OTEL MİSAFİRLERİNİN OYLARI BELİRLİYOR
“World Luxury Hotel Awards”,ın 2018’de de İkbal Thermal Hotel & Spa’yı “Doğu Avrupa’nın En Lüks Spa Oteli” kategorisinde ödüllendirdiğini hatırlatan İkbal Thermal Hotel Genel Müdürü Ali Gümüşhan, “Otel ziyaretçilerinin verdiği oylarla oluşturulan en iyiler listesi, dünya klasmanındaki hizmetleri ön plana çıkarmak açısından büyük önem taşıyor. Tüm dünyada lüks otel ve spalar için zirveyi belirleyen World Luxury Hotel Awards, lüks otel endüstrisinde hizmet standartlarını yükseltmeyi amaçlıyor.” dedi.
Genel Müdür Gümüşhan, World Luxury Hotel Awards’u “Dünya’nın En Lüks Aile Otel’i olarak Afyonkarahisar’a getirmenin mutluluğunu ve gururunu yaşadıklarını belirterek, tüm misafirlerine göstermiş oldukları ilgi ve destekten dolayı teşekkür etti.

Bakmadan Geçme