Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

İkbal Şekerleme de Türkiye’ye değer katanlar arasında yer aldı

İkbal Şekerleme de Türkiye’ye değer katanlar arasında yer aldı

“Türkiye’ye Değer Katan Markalar Ödül Töreni’nde İkbal Şekerleme de ödül aldı

 

Birleşmiş Markalar Derneği (BMD) tarafından İstanbul Beşiktaş’ta bir otelde bu yıl ikincisi düzenlenen “Değer Zirvesi ve Türkiye’ye Değer Katan Markalar Ödül Töreni”, Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk, Ticaret Bakanı Yardımcısı Rıza Tuna Turagay ile Hazine ve Maliye Bakan Yardımcısı Nurettin Nebati ve iş dünyasından çok sayıda ismin katılımı ile gerçekleştirildi.
Türkiye’ye değer katanlar ve başarılarını Türkiye’den dünyaya taşıyan markaların ödüllendirildiği zirvede; FLO Ayakkabı, Roberto Bravo, Yıldız Holding, Fiba Group, Kahve Dünyası, Türk Telekom, İstanbul Sabiha Gökçen Uluslararası Havalimanı, Şazeli, Bmoji, A Milli Futbol Takımı, Zorlu Tekstil, LC Waikiki, Doğuş Grubu, İbrahim Çolak, Arter, İlyun Bürkev ve İkbal Şekerleme ödüle layık görüldü.
ÇETİN PANCAR, ÖDÜLÜ BAKAN SELÇUK’TAN ALDI
Düzenlenen gecede İkbal Şekerleme adına ödülü lokantacılık et ve et ürünleri şekerleme gibi geleneksel tüm ürünlerini tüm dünya ile buluşturan ve yakında 100. yılını kutlamaya hazırlanan İkbal Şekerlemenin 4. nesil yöneticilerinden Yönetim Kurulu Başkanı Çetin Pancar, Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk’un elinden aldı.