İkazcı Şükrü Bey anılacak – Kocatepe Gazetesi

Afyonkarahisar ve İlçeleri Dayanışma Derneği Başkanı Mehmet Ali Özerkan, Belediye Başkanı Burhanettin Çoban’ı ziyaret etti.8 Aralık Cumartesi günü saat 14:00’de Rehberlik Araştırma Merkezi (RAM) Salonunda düzenlenecek Milli Mücadele Kahramanlarından Afyonkarahisar Milletvekili olarak 1. Meclis'te bulunan hukukçu ve gazeteci İkazcı Mehmet  Şükrü Bey'in vefatının 80'inci yılı anma programı öncesi Belediye Başkanı Burhanettin Çoban’ı ziyaret eden Afyonkarahisar [&hellip]

Afyonkarahisar ve İlçeleri Dayanışma Derneği Başkanı Mehmet Ali Özerkan, Belediye Başkanı Burhanettin Çoban’ı ziyaret etti.
8 Aralık Cumartesi günü saat 14:00’de Rehberlik Araştırma Merkezi (RAM) Salonunda düzenlenecek Milli Mücadele Kahramanlarından Afyonkarahisar Milletvekili olarak 1. Meclis’te bulunan hukukçu ve gazeteci İkazcı Mehmet  Şükrü Bey’in vefatının 80’inci yılı anma programı öncesi Belediye Başkanı Burhanettin Çoban’ı ziyaret eden Afyonkarahisar ve İlçeleri Dayanışma Derneği Başkanı Mehmet Ali Özerkan, programla ilgili bilgi vererek Belediye Başkanı Burhanettin Çoban’ı da etkinliğe davet etti.
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Başkan Çoban ise Afyonkarahisar ve İlçeleri Dayanışma Derneği’nin çalışmalarını yakından takip ettiğini ifade ederek faaliyetlerinde başarılar diledi.

Bakmadan Geçme