• Haberler
  • Genel
  • İhtiyaç sahipleri, Ramazan'da unutulmuyor – Kocatepe Gazetesi

İhtiyaç sahipleri, Ramazan'da unutulmuyor – Kocatepe Gazetesi

Türk Kızılayı Afyonkarahisar Şubesi, Ramazan ayında 480 aileye et konservesi dağıtacak Türk Kızılayı Afyonkarahisar Şube Başkanı İsmail Danıştekin, ihtiyaç sahiplerine Ramazan ayında da yardım ettiklerini belirtti. Danıştekin, 'Türk Kızılayı Afyonkarahisar Şubemizce, Kıyma ve Kuşbaşıdan oluşan konserveler şehrimizdeki ihtiyaç sahibi oldukları belirlenen ailelere dağıtılmaya başlanmıştır. Ramazan ayında 480 adet konserve dağıtılacaktır. Türk Kızılayı Afyonkarahisar Şubemiz, her [&hellip]

İhtiyaç sahipleri, Ramazan’da unutulmuyor

Türk Kızılayı Afyonkarahisar Şubesi, Ramazan ayında 480 aileye et konservesi dağıtacak

Türk Kızılayı Afyonkarahisar Şube Başkanı İsmail Danıştekin, ihtiyaç sahiplerine Ramazan ayında da yardım ettiklerini belirtti. Danıştekin, “Türk Kızılayı Afyonkarahisar Şubemizce, Kıyma ve Kuşbaşıdan oluşan konserveler şehrimizdeki ihtiyaç sahibi oldukları belirlenen ailelere dağıtılmaya başlanmıştır. Ramazan ayında 480 adet konserve dağıtılacaktır. Türk Kızılayı Afyonkarahisar Şubemiz, her zaman olduğu gibi ihtiyacı olanlara yardım etmeye devam etmektedir” dedi.
KURBAN BEREKETİ SÜRSÜN
Vekâletle Kurban Kesim Kampanyası’nda elde edilen etlerin 800 gramlık konservelere dönüştürültüğünü anlatan Danıştekin, “Türk Kızılayı’nca geleneksel hale gelen Vekâletle Kurban Kesim Kampanyası kapsamında özenle seçilen kurbanlıklar; Et ve Süt Kurumu’nun modern kombinalarında veteriner, din görevlisi ve noter gözetiminde kesildikten sonra işlenip 800 gramlık konserveler haline ge-tirilmiştir. Bu konserveler senenin farklı dönemlerinde ‘Kurban Bereketi yıl boyu sürsün’ sloganına uygun olarak Türk Kızılayı’nın 700 den fazla şube şubesi kanalıyla ihtiyaç sahiplerine ulaştırılmaktadır” ifadelerini kullandı. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme