İhtiyaç sahibi ailelere yardım eli

Afyonkarahisar Valisi İrfan Balkanlıoğlu'nun eşi Esma Balkanlıoğlu'nun önderliğinde ihtiyaç sahibi ailelere yapılan ziyaretler devam ediyor Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Başkanlığı'nın tespit ettiği ve Afyonkarahisar Valisi İrfan Balkanlıoğlu'nun eşi Esma Balkanlıoğlu'nun önderliğinde Afyonkarahisar'ın işadamlarının eşleri ile birlikte gerçekleştirdikleri, ihtiyaç sahibi ailelere ziyaret ve yardımlar devam ediyor. Ziyaret sırasında aile hakkında bilgi veren Sosyal Yardımlaşma ve [&hellip]

İhtiyaç sahibi ailelere yardım eli

Afyonkarahisar Valisi İrfan Balkanlıoğlu’nun eşi Esma Balkanlıoğlu’nun önderliğinde ihtiyaç sahibi ailelere yapılan ziyaretler devam ediyor

Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Başkanlığı’nın tespit ettiği ve Afyonkarahisar Valisi İrfan Balkanlıoğlu’nun eşi Esma Balkanlıoğlu’nun önderliğinde Afyonkarahisar’ın işadamlarının eşleri ile birlikte gerçekleştirdikleri, ihtiyaç sahibi ailelere ziyaret ve yardımlar devam ediyor. Ziyaret sırasında aile hakkında bilgi veren Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Süleyman Arı, ailenin geçimlerini sağlayacak hiçbir gelirinin olmadığını ve ailede 3’ü kız biri erkek olmak üzere 4 çocuğun bulunduğunu söyledi.
Ziyarette aileye yapılacak olan yardımlar hakkında bilgiler veren Vakıf Müdürü Süleyman Arı, Afyonkarahisar merkez Karşıyaka Mahallesi’nde ikamet eden yardıma muhtaç aileye, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfınca ayni ve nakdi yardımların yanında yakacak yardımının da yapılacağı söyledi.
Esma Balkanlıoğlu’nun önderliğinde gerçekleştirilen ziyarette, Afyonkarahisar’ın önde gelen işadamlarının eşleri tarafından temin edilen nakdi yardımlar da aileye teslim edildi. Balkanlıoğlu, “Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürlüğümüzün yapmış olduğu çalışmalar sırasında bizleri yalnız bırakmayan Afyonkarahisar’ın değerli işadamlarının saygıdeğer eşlerine teşekkür ediyorum” dedi. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme