İhtiyaç sahibi aileler ihmal edilmiyor

Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Başkanlığı'nın tespit ettiği ihtiyaç sahibi aileler ziyaret edildi. Afyonkarahisar Valisi İrfan Balkanlıoğlu'nun Eşi Bayan Esma Balkanlıoğlu'nun önderliğinde Afyonkarahisar'ın önde gelen işadamlarının eşleri ile birlikte gerçekleştirdikleri, ihtiyaç sahibi ailelere ziyaret ve yardımları devam ediyor. Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı tarafından tespit edilen aileleri ziyaret sırasında bilgi veren Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma [&hellip]

İhtiyaç sahibi aileler ihmal edilmiyor

Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Başkanlığı’nın tespit ettiği ihtiyaç sahibi aileler ziyaret edildi.

Afyonkarahisar Valisi İrfan Balkanlıoğlu’nun Eşi Bayan Esma Balkanlıoğlu’nun önderliğinde Afyonkarahisar’ın önde gelen işadamlarının eşleri ile birlikte gerçekleştirdikleri, ihtiyaç sahibi ailelere ziyaret ve yardımları devam ediyor. Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı tarafından tespit edilen aileleri ziyaret sırasında bilgi veren Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Süleyman Arı, aile reisinin beyin kanaması geçirdiğini ve geçimlerini gündelik işlerden elde ettiği gelir ile karşılamaya çalıştıklarını, 2 çocuklarının Akdeniz Anemisi hastası olduğunu belirtti.
Eşrefpaşa Mahallesi’nde ikamet eden aileye, bayram öncesinde Vakıfça ayni ve nakdi yardımlarda bulunuldu. Ayrıca ailenin yakacak ihtiyacı da Vakıf tarafından karşılandı.
Ziyaret Bayan Balkanlıoğlu, İkmal Komutanı İkm.Alb.Gökhan İsmet Gülmez’in Eşi Bayan Hülya Gülmez ve işadamlarının eşleri ile birlikte gerçekleştirildi.
Esma Balkanlıoğlu’nun önderliğinde gerçekleştirilen ziyarette, Afyonkarahisar’ın önde gelen İşadamlarının eşleri tarafından temin edilen nakdi yardımlar da aileye teslim edildi.
Balkanlıoğlu; “Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürlüğümüzün yapmış olduğu çalışmalar sırasında bizleri yalnız bırakmayan Afyonkarahisar’ımızın değerli işadamlarının saygıdeğer eşlerine teşekkür ediyorum” dedi. (Kocatepe)

Bakmadan Geçme