• Haberler
  • Genel
  • “İhtiyaç halinde siyasi birliktelikten çekinmeyiz”

“İhtiyaç halinde siyasi birliktelikten çekinmeyiz”

MHP İl Başkanı Aziz Aslan, zaman içinde siyasetin ihtiyaç duyduğu gereksinim halinde siyaseten bir birlikteliği gerektirise bunun içinde bulunmaktan çekinmeyeceklerini söyledi. Aslan, Afyonkarahisarlılar'ın iradesinin dışında bir şey yapmayacakları mesajını da verdi Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İl Başkanı Aziz Aslan, Türkiye’nin içinde bulunduğu süreçle ilgili ortak platform oluşturma amacıyla siyasi parti yöneticilerine yaptıkları ziyaretler hakkında yapılan [&hellip]

"İhtiyaç halinde siyasi birliktelikten çekinmeyiz"

MHP İl Başkanı Aziz Aslan, zaman içinde siyasetin ihtiyaç duyduğu gereksinim halinde siyaseten bir birlikteliği gerektirise bunun içinde bulunmaktan çekinmeyeceklerini söyledi. Aslan, Afyonkarahisarlılar’ın iradesinin dışında bir şey yapmayacakları mesajını da verdi

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İl Başkanı Aziz Aslan, Türkiye’nin içinde bulunduğu süreçle ilgili ortak platform oluşturma amacıyla siyasi parti yöneticilerine yaptıkları ziyaretler hakkında yapılan eleştirileri cevaplandırdı. Aslan, siyasette uzlaşma kültüründen yana olduklarını söyledi.
İNATÇI SİYASET KAYBETTİRİYOR
MHP İl Başkanı Aziz Aslan, basına yansıyan durumuyla kamuoyunca bilinen siyasi partilerin il başkanlarını belirli aralıklarla ziyaret ettiklerini ifade etti. Bu ziyaretler vesilesi ile istişarelerde bulunmak amacında olduklarını kaydeden Aslan; “Son aylarda ülkemizdeki gelişmeler bu ihtiyacı artırmış, konuşulacak konular siyasi parti meselelerini hatta Afyonkarahisar meselelerini dahi aşarak vatan meselesi haline gelmiştir. Vatan toprakları hızlı bir şekilde hainlerin istediği doğrultuda bölünme sürecinde iken vatan evlatlarının bunu seyredecek durumu kalmamıştır. Bizler de çok farklı düşünmediklerine inandığımız siyasi partilerimizden başlamak üzere sivil toplum kuruluşları başkanlarımızla devam edecek ziyaret turlarımızla, akabinde mecliste grubu bulunan veya bulunmayan tüm siyasi partilerimizin il başkanları ile en kısa zamanda toplanıp istişarelerimizi geliştirmek arzusundayız. Bugüne kadar ki siyasette inatçı ve sivri siyasi anlayışın ülkeye zarar verdiği ortadadır. Ülkemizin ve Afyonumuzun her türlü meselesini partilerimiz ve siyasi görüşlerimiz arasında farklılık olsa da her partinin Afyon’daki en yetkili temsilcisi olan il başkanlarımızla görüşmek kimseye kaybettirmez. Ama herkese bir şeyler kazandırabilir.” dedi.
ÖNCELİK UZLAŞI KÜLTÜRÜNE KATKI
Aziz Aslan, MHP İl Başkanlığı görevine seçildikten sonra geçen bir yıllık süreçte Afyonkarahisar siyasetinde gündemi belirleme, siyasete ağırlık koyarak, vatandaşlarla birlikte siyaset yapma örneklerinin verildiğini belirtti. Aslan, siyasi bir kurum olmanın ötesinde hayır kuruluşları gibi çalıştıklarını, şimdiye kadar ilde hiçbir siyasi partinin yapmadığı faaliyetleri gerçekleştirdiklerini söyledi. MHP’liler olarak hep ilkleri yaptıklarını kaydeden Aslan; “Parti yöneticileri ve partilileri ziyaretlerimizde bu ilklerden biridir. Bizim bu ziyaretlerimizle ilimiz siyasetindeki uzlaşma ve birlikte organizasyon yapma gücüne katkı sağladığımızı düşünüyorum. Kim ne şekilde düşünürse düşünsün bizim niyetimiz Afyonkarahisar’ın uzlaşma kültürüne katkı sağlamaktır. Zaman içeriside siyasetin ihtiyaç duyduğu gereksinim ve hemşehrilerimizin ihtiyaçları siyaseten bir birlikteliği gerektirirse bunun içinde bulunmaktan çekinmeyiz. Hemşehri ve vatandaşlarımızın iradesinin dışında bir şey yapmayacağız.” diye konuştu.
Burcu AYDIN

Bakmadan Geçme