İhtisas Meslek Lisesi açılacak – Kocatepe Gazetesi

Mesleki Teknik Eğitim Okul Yürütme Kurulu toplantısı özel gündemle Afyonkarahisar Vali Yardımcısı Erhan Günay'ın başkanlığında gerçekleştirildi. Toplantıya Afyonkarahisar Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı Bekir Yeşilay, S.S İkinci Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi Başkanı Bekir Koçak, Serbest Muhasebeciler Mali Müşavirler Odası Başkanı Kadir Arık, AFSİMED Başkanı Metin Mercan, TKDK İl Koordinatörü Zülgari Özdemir ile  Korel [&hellip]

Mesleki Teknik Eğitim Okul Yürütme Kurulu toplantısı özel gündemle Afyonkarahisar Vali Yardımcısı Erhan Günay’ın başkanlığında gerçekleştirildi. Toplantıya Afyonkarahisar Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı Bekir Yeşilay, S.S İkinci Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi Başkanı Bekir Koçak, Serbest Muhasebeciler Mali Müşavirler Odası Başkanı Kadir Arık, AFSİMED Başkanı Metin Mercan, TKDK İl Koordinatörü Zülgari Özdemir ile  Korel Resort Termal Otel Genel Müdürü Ümit Uysal, İkbal Termal Otel Genel Müdür Yardımcısı Murat Toker ile il merkezinde bulunan Mesleki ve Teknik Eğitim Genel Müdürlüğü’ne bağlı faaliyetini sürdüren Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, Çok Programlı Anadolu Lisesi Müdürleri katıldı.
OYBİRLİĞİ İLE KARAR VERİLDİ
Toplantıda Vali Yardımcısı Erhan Günay açılacak olan İhtisaslaşmış Mesleki Lisesi’nin sektörün ihtiyaçları doğrultusunda belirlenmesi gerektiğini ve söz konusu okulda sektörün ihtiyacını karşılayabilecek düzeyde nitelikli bir eğitim verilmesi amaçlandığını vurguladı. İl Milli Eğitim Müdürü Metin Yalçın katılımcıların bu konudaki önerilerinin önemli olduğunu belirterek planlamanın doğru yapılabilmesi için toplantıda alınacak kararların belirleyici olduğunu vurguladı. Toplantıda Afyonkarahisar’da Makine alanında ve Mermer İşleme, Bilgisayarlı Makine İmalatı, Makine Bakım Onarım dallarının olduğu bir İhtisaslaşmış Meslek Lisesi açılmasına oy birliği ile karar verildi.

Bakmadan Geçme