• Haberler
  • Genel
  • İhsanoğlu'nun seçilmesinde birçok hayır var

İhsanoğlu'nun seçilmesinde birçok hayır var

Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanı Aziz Aslan, Cumhurbaşkanı Adayı Eklemeddin İhsanoğlu'nun seçilmesinde birçok hayır olduğunu söyledi. Aslan, İhsanoğlu'nun Türk Milleti'nin adayı olduğunun altını çizdi Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanı Aziz Aslan, Demokrat Parti ile Saadet Partisi'ni ziyaret ederek Cumhurbaşkanı Adayı Ekmeleddin İhsanoğlu için destek istedi. Aslan, Ekmeleddin İhsanoğlu'nun şaibeye bulaşmamış bir devlet adamı olduğunu belirterek [&hellip]

İhsanoğlu’nun seçilmesinde birçok hayır var

Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanı Aziz Aslan, Cumhurbaşkanı Adayı Eklemeddin İhsanoğlu’nun seçilmesinde birçok hayır olduğunu söyledi. Aslan, İhsanoğlu’nun Türk Milleti’nin adayı olduğunun altını çizdi

Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanı Aziz Aslan, Demokrat Parti ile Saadet Partisi’ni ziyaret ederek Cumhurbaşkanı Adayı Ekmeleddin İhsanoğlu için destek istedi. Aslan, Ekmeleddin İhsanoğlu’nun şaibeye bulaşmamış bir devlet adamı olduğunu belirterek “Cumhurbaşkanlığı seçimlerini biz önemsiyoruz. Her Türkiye Cumhuriyeti vatandaşını temsil edecek bir Cumhurbaşkanı seçilecektir. Bu Cumhurbaşkanı, Türk Milleti’nin düşüncelerini paylaşabilecek bir kişi olmalıdır. Milletimizin ayrıştırıldığı, ‘senden, benden’ diye ötekileştirildiği bir dönem yaşanıyor. Bu milletimizi için tehlikeli bir durumdur. Bütün Müslüman alemini ve Türk Milleti’nin fertlerini ayrı tutmayacak bir kişi olan Ekmeleddin İhsanoğlu’nun seçilmesinde birçok hayır olduğunu düşünmekteyiz” dedi.
TÜRK MİLLETİ’NİN ADAYI
Çatı Aday önerisinin MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli tarafından gündeme getirildiğini hatırlatan Aslan, şöyle devam etti:
“Yaklaşan Cumhurbaşkanlığı seçiminde ülkemiz ve milletimiz için hayırlı olması gereken ne gibi çalışma varsa istişare etmek istedik. Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin önerdiği çatı aday teklifinin ardından, uzun çalışmalardan sonra kamuoyuna deklare edilmiş olan Sayın Ekmeleddin İhsanoğlu’nun milletimiz için hayırlı bir aday olduğunu düşünüyoruz. Belli siyasi partilerin değil de milletimizin adayı olarak görülmesini istiyoruz. Şaibesi olmayan, Türklük ve İslam bilincini şiar edinmiş olan, yüksek mefkurelerden taviz vermeyen bir devlet adamı olan adayın çalışmalarına destek olacağımızı ifade etmek istiyorum.”
AK PARTİLİ SEÇMENLERE ÇAĞRI
Adalet ve Kalkınma Partisi’nin seçmenlerine de seslenen Aziz Aslan, “12 yıllık hükümetin icraatlarından rahatsız olup tekrar iktidara oy veren vatandaşlarımız tarafından da parti başkanı seçilmeyeceğini, bu işin parti ile alakası olmadığının bilinmesi gerektiğini ifade etmek istiyorum. Cumhurbaşkanlığı seçimi, gelecek nesillerimizin geleceğinin oylanmasıdır” ifadelerini kullandı. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme