• Haberler
  • Genel
  • İhsanoğlu'nun bağışına Özkaya'dan açıklama – Kocatepe Gazetesi

İhsanoğlu'nun bağışına Özkaya'dan açıklama – Kocatepe Gazetesi

Cumhurbaşkanı Adayı Ekmeleddin İhsanoğlu, Cumhurbaşkanı Adayı Recep Tayyip Erdoğan'ın hesabına 1000 lira yatırdı. İhsanoğlu'nun bu bağışına karşılık Erdoğan'ın avukatı hemşehrimiz Ali Özkaya cevap verdi Hürriyet Gazetesi'nin haberine göre Ekmeleddin İhsanoğlu'nun, Cumhurbaşkanlığı seçim çalışmaları için bağış ve yardım toplanma döneminin başlamasının Erdoğan ve Demirtaş'ın destek hesaplarına 'sembolik' olarak 1000'er TL yatırdı. Cumhurbaşkanı adayı ve Başbakan Recep [&hellip]

İhsanoğlu’nun bağışına Özkaya’dan açıklama

Cumhurbaşkanı Adayı Ekmeleddin İhsanoğlu, Cumhurbaşkanı Adayı Recep Tayyip Erdoğan’ın hesabına 1000 lira yatırdı. İhsanoğlu’nun bu bağışına karşılık Erdoğan’ın avukatı hemşehrimiz Ali Özkaya cevap verdi

Hürriyet Gazetesi’nin haberine göre Ekmeleddin İhsanoğlu’nun, Cumhurbaşkanlığı seçim çalışmaları için bağış ve yardım toplanma döneminin başlamasının Erdoğan ve Demirtaş’ın destek hesaplarına “sembolik” olarak 1000’er TL yatırdı.
Cumhurbaşkanı adayı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın, seçim çalışmaları için açılan destek hesabına Cumhurbaşkanı adayı Ekmeleddin İhsanoğlu’ndan gelen bin liralık bağışı iade ettiği bildirildi.
Erdoğan’ın avukatı Ali Özkaya, “Sayın Başbakanımızın talimatıyla, Cumhurbaşkanlığı seçim hesabına dahil edilmeyen bu bağış, teşekkür edilerek, Sayın İhsanoğlu’na iade edilmiştir” dedi.

Bakmadan Geçme