• Haberler
  • Genel
  • İhsanoğlu, Türkiye'yi kucaklayacak – Kocatepe Gazetesi

İhsanoğlu, Türkiye'yi kucaklayacak – Kocatepe Gazetesi

Büyük Birlik Birlisi İl Başkanı Cemil Çoker, Cumhurbaşkanı Adayı Ekmeleddin İhsanoğlu'nun, tüm Türkiye'nin cumhurbaşkanı olacağını belirtti Büyük Birlik Partisi İl Başkanı Cemil Çoker, Alperen Ocakları İl Başkanı Nurettin Temurtaş'la birlikte parti il binasında basın toplantısı düzenledi. Parti olarak istişare sürecinden geçtiklerini, istişarelerin ardından Cumhurbaşkanlığı seçiminde Ekmeleddin İhsanoğlu'nu destekleme kararı aldıklarını belirtti. UZLAŞMA KÜLTÜRÜ ÖNE ÇIKTICemil [&hellip]

İhsanoğlu, Türkiye’yi kucaklayacak

Büyük Birlik Birlisi İl Başkanı Cemil Çoker, Cumhurbaşkanı Adayı Ekmeleddin İhsanoğlu’nun, tüm Türkiye’nin cumhurbaşkanı olacağını belirtti

Büyük Birlik Partisi İl Başkanı Cemil Çoker, Alperen Ocakları İl Başkanı Nurettin Temurtaş’la birlikte parti il binasında basın toplantısı düzenledi. Parti olarak istişare sürecinden geçtiklerini, istişarelerin ardından Cumhurbaşkanlığı seçiminde Ekmeleddin İhsanoğlu’nu destekleme kararı aldıklarını belirtti.
UZLAŞMA KÜLTÜRÜ ÖNE ÇIKTI
Cemil Çoker, “A ya da B partisinin değil, tüm siyasi partilerin ve halkın tamamının adayıyım diyen, tarafsız olacağını ve herkesi kucaklayacağını net bir şekilde ifade eden, uzlaşma kültürünü özümseyen ve bunu geçmişinde uygulayabilmiş Sayın Prof. Dr. Ekmeleddin İhsanoğlu’nun yetkili kurullarımızın yaptığı istişareler neticesinde büyük çoğunlukla desteklenmesi hususu karara bağlanmıştır” dedi.
5 YILDIR AYDINLATILAMADI
Büyük Birlik Partisi’nun kurucusu Muhsin Yazıcıoğlu’nun helikopterinin düşürülmesi olayının aradan 5 yıl geçmesine rağmen aydınlatılamadığına dikkat çeken Çoker, “Şehit Liderimiz Büyük Dava Adamı Muhsin Yazıcıoğlu’nun şehadet sürecinin onca delil ve şüpheye rağmen aydınlatılmaması ve şaibelerin bir kenarda duruyor olması birinci derecede etkili olmuştur” ifadelerini kullandı.
MANÜPLASYON VAR
Alperen Ocakları Genel Başkanı Serkan Tüzün’ün Ekmeleddin İhsanoğlu’nun desteklenmesine karşı çıkmasının da değerlendirildiği toplantıda Çoker, şu ifadeleri kullandı:
“Sayın Başbakan’ın Tekirdağ’da yaptığı konuşma, sıradan bir parti üyesine bile yakışmaz. Büyük Birlik Partisi’ne bir hakaret söz konusu. Bu açıklamanın üzerine Ocak Genel Başkanımız’ın yaptığı açıklamayı, Alperen kültürü ve ahlakı ile bağdaştırmamız mümkün değil. Alperenler, önce kendi dava arkadaşlarına saygı duymasını öğrenecek. Burada bir manüplasyonun olduğunu biliyorum. Sayın Başbakan, kendisine küfreden Numan Kurtulmuş’u nasıl Parti Genel Başkan Yardımcısı yaptığına bakacak, sonra BBP’ye laf söyleyecek. Herkes haddini bilsin.” (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme