İhsanoğlu tarihi Bayar Köşkü’nü gezdi

Cumhurbaşkanı Adayı Prof. Dr Ekmeleddin İhsanoğlu, Demokrat Parti’nin Kurucusu ve İlk Genel Başkanı Celal Bayar’ın Ankara Atatürk Bulvarı üzerindeki Köşkü’nü gezdi Demokrat Parti Genel Başkanı Gültekin Uysal, bir süre önce Ankara’daki bina sahiplerinin, iktidarın baskısı sebebiyle Ekmeleddin İhsanoğlu’na çalışma ofisi vermekten korktuğu haberleri üzerine devreye girmiş tarihi Celal Bayar Köşkü’nü İhsanoğlu’na tahsis etmişti.Ankara ve ilçelerine [&hellip]

İhsanoğlu tarihi Bayar Köşkü'nü gezdi

Cumhurbaşkanı Adayı Prof. Dr Ekmeleddin İhsanoğlu, Demokrat Parti’nin Kurucusu ve
İlk Genel Başkanı Celal Bayar’ın Ankara Atatürk Bulvarı üzerindeki Köşkü’nü gezdi

Demokrat Parti Genel Başkanı Gültekin Uysal, bir süre önce Ankara’daki bina sahiplerinin, iktidarın baskısı sebebiyle Ekmeleddin İhsanoğlu’na çalışma ofisi vermekten korktuğu haberleri üzerine devreye girmiş tarihi Celal Bayar Köşkü’nü İhsanoğlu’na tahsis etmişti.
Ankara ve ilçelerine yaptığı turu tamamladıktan sonra Celal Bayar Köşkü’ne gelen Ekmeleddin İhsanoğlu’nu seçim otobüsünün kapısında, Demokrat Parti seçim koordinatörü ve eski bakanlardan Yaşar Topçu ve Halil Şıvgın, Teşkilat Başkanı Mehmet Ali Yavuz, Seçim İşleri Başkanı Nuri Efe, Genel Sekreter Ertan Küçükay, eski milletvekilleri ve genel idare kurulu üyeleri karşıladı.
Celal Bayar Köşkü’nü gezdikten sonra bir süre dinlenen Ekmelediin İhsanoğlu daha sonra Demokrat Parti yöneticileriyle sohbet etti. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme