• Haberler
  • Genel
  • İhsaniye'de termal devre mülk hissesi satılacak

İhsaniye'de termal devre mülk hissesi satılacak

Afyonkarahisar'ın İhsaniye ilçesinede 83 metrekare 1+1 termal devremülkün 1/32 hissesi icradan satılacak.   Basın İlan Kurumu ilan portalı ilan.gov.tr'de yer alan ilana göre İhsaniye ilçesinde 108 ada, 105 parselde, Yaylabağı Mahallesi, Karaoğlan mevkiinde, 16 Nolu Bağımsız Bölüm B Blok 1. kat 16 nolu BB bulunan mesken nitelikli gayrimenkuldür. Borçluya ait 1/32 hisse payı satılacaktır. Bilirkişi [&hellip]

Afyonkarahisar’ın İhsaniye ilçesinede 83 metrekare 1+1 termal devremülkün 1/32 hissesi icradan satılacak.

Basın İlan Kurumu ilan portalı ilan.gov.tr’de yer alan ilana göre; İhsaniye ilçesinde 108 ada, 105 parselde, Yaylabağı Mahallesi, Karaoğlan mevkiinde, 16 Nolu Bağımsız Bölüm B Blok 1. kat 16 nolu BB bulunan mesken nitelikli gayrimenkuldür. Borçluya ait 1/32 hisse payı satılacaktır. Bilirkişi raporuna göre, Blok birinci kat 16 bağımsız bölüm nolu meskenin, 108 ada 105 nolu parsel üzerinde Hilal Termal Tesisleri olarak inşa edilmiştir. Frigya Termal Tesisleri olarak işletmede olan, zemin üzeri normal 5 kat ile birlikte toplam 6 katlı ve çift asansörlü betonarme karkas sistemdeki B blok 1’inci katta, 1+1 plan tertibinde, 16 bağımsız bölüm nolu olan ve 10 günlük devre mülk olarak kullanılan dairedir. 83.00 metrekare inşaat alanlı meskenin antre, hol, salon ve mutfak mahalli, yatak odası, banyo, tuvalet-lavabo mahalliden oluşmaktadır. Oturma ve yaşam bölümü ile mutfak bölümünün aynı mahalde olduğu, mutfakta mermerit tezgah ile alt ve üst mutfak dolaplarının mevcut olduğu, salon mahallinin mobilyalarının mevcut olduğu, ayrıca yatak odasının da yine mobilyalıdır.

Antrede yerine uygun vestiyer mevcuttur. Tüm mahallerin zemin kaplamaları seramik yer döşemesidir. Frigya Termal olarak işletmede olan termal tesislerde bağımsız bölüm meskenlerin 10 günlük devreler halinde satışlarının yapıldığı, 10 günlük devre mülk değerinin 17 bin TL olacağı kanaati bildirildi. Taşınmazın ilk satışı Afyonkarahisar İcra Dairesi Mezat Salonu’nda 2 Aralık 2021 tarihinde 10.00-10.05 saatleri arasında yapılacak. Satış olmazsa ikinci satış aynı yer ve saatte 29 Aralık 2021 tarihinde gerçekleştirilecek.

Detaylı bilgi için tıklayınız.

Bakmadan Geçme