• Haberler
  • Genel
  • 'İhsaniye'de sel felaketinin yaraları sarılacak'

'İhsaniye'de sel felaketinin yaraları sarılacak'

AK Parti İl Başkanı Hüseyin Ceylan Uluçay, İhsaniye bölgesinde yaşanan sel felaketi sonrası afet bölgesinin yaralarının sarılması için devletin bütün imkânlarının seferber edildiğini açıkladı İhsaniye'de sağanak yağmur dolayısıyla yaşanan sel felaketi nedeniyle AK Parti İl Başkanı Hüseyin Ceylan Uluçay, teşkilat mensuplarıyla birlikte felaket bölgesinde incelemelerde bulundu. ULUÇAY VATANDAŞI YERİNDE DİNLEDİ Hüseyin Ceylan Uluçay, yetkililerle son [&hellip]

AK Parti İl Başkanı Hüseyin Ceylan Uluçay, İhsaniye bölgesinde yaşanan sel felaketi sonrası afet bölgesinin yaralarının sarılması için devletin bütün imkânlarının seferber edildiğini açıkladı

Haber

İhsaniye’de sağanak yağmur dolayısıyla yaşanan sel felaketi nedeniyle AK Parti İl Başkanı Hüseyin Ceylan Uluçay, teşkilat mensuplarıyla birlikte felaket bölgesinde incelemelerde bulundu.
ULUÇAY VATANDAŞI YERİNDE DİNLEDİ
Hüseyin Ceylan Uluçay, yetkililerle son durumu görüşerek, mağdur vatandaşları dinledikten sonra talepleri ilgili kurum yetkililerine iletti. Uluçay, içme suyu tedariki ve gıda yardımı yapılması için teşkilatlara talimat verdi. İlk olarark Yaylabağı beldesinde incelemelerde bulunan Uluçay’a İl Yönetim Kurulu Üyesi İbrahim Birliktir, İlçe Başkanı Tecelli Könül, Yaylabağı Belediye Başkanı Niyazi Akgedik ve İGM üyeleri eşlik etti.
Dere yatağında incelemelerde bulunan Uluçay, Ayazini köyünde sel baskını geçiren alanları gezereek vatandaşları ve bölgede tarihi mağaralarından birinin hemen yanı başında çöken evin sahibini dinledi.
“DOKUZ KİŞİNİN KURTARILMASI İÇİN ÇALIŞILIYOR”
Afet bölgesinin yaralarının sarılması için devletin bütün imkânlarının seferber edildiğini dile getiren Uluçay, “Rabbim beterinden saklasın. AFAD, İl Özel İdaresi ve belediye ekipleri çalışmalarını sürdürüyor. Ayazini ve Yayalabağı’nda sel felakati yaşandı. İnşallah çalışmalar sonucunda arazide mahsur kalan 9 kişinin kurtarılması için çalışmaları devam ediyor. Hükümetimiz olarak biz her zaman milletimizin yanındayız, sıkıntıya düşen vatandaşlarımız her zaman emrindeyiz. Ne gerekiyorsa yapacağız, yaraların sarılması için bakanlarımız ve Cumhurbaşkanımızla görüşeceğiz. Bütün vatandaşlarımıza geçmiş olsun.” dedi. Ekiplerin afet bölgesinde iş makineleri ile başlattığı çalışmalar devam ediyor.
>> Ş. Cüneyt BURSALIOĞLU’nun Haberi

Bakmadan Geçme