İhsaniye’de bahar bakımı – Kocatepe Gazetesi

Daha güzel bir İhsaniye için çalıştıklarını ifade eden İhsaniye Belediye Başkanı Şaban Çabuk, yaklaşan bahar mevsimi öncesinde park bahçeler ile yollarda bakım çalışması yaptıklarını ifade etti.İlçe bulanan mesire alanları ile Stadyum çevresinde belediye ekipleri tarafından sürdürülen çalışmaları yerinde inceleyen Başkan Çabuk, “Büyük İhsaniye hedefimize ulaşmak için çalışmalarımıza ara vermeden devam ediyoruz. Bu çerçevede belediye ekiplerimiz [&hellip]

Daha güzel bir İhsaniye için çalıştıklarını ifade eden İhsaniye Belediye Başkanı Şaban Çabuk, yaklaşan bahar mevsimi öncesinde park bahçeler ile yollarda bakım çalışması yaptıklarını ifade etti.
İlçe bulanan mesire alanları ile Stadyum çevresinde belediye ekipleri tarafından sürdürülen çalışmaları yerinde inceleyen Başkan Çabuk, “Büyük İhsaniye hedefimize ulaşmak için çalışmalarımıza ara vermeden devam ediyoruz. Bu çerçevede belediye ekiplerimiz park ve bahçelerde bulunan bankların bakımını yaparken, yine bozulan parke taşları ile mesire alanlarımızdaki ağaçların da bakımlarını gerçekleştiriyor. Ekiplerimiz stadyum çevresinde yol, parke ve ağaçlandırma çalışmaları yaptılar” ifadelerini kullandı.  (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme