• Haberler
  • Spor
  • İhsaniye son maça çıkmıyor – Kocatepe Gazetesi

İhsaniye son maça çıkmıyor – Kocatepe Gazetesi

Barlak Yapı Süper Amatör Ligi'nden düşmesi kesinleşen son takım İhsaniye Belediyespor bu hafta sonu oynanması planlanan Hisar Belediyespor maçına çıkmama kararı aldı. Deplasmanda Hisar Belediyespor'a konuk olması gereken İhsaniye Belediyespor bu maça çıkmayacağı için hükmen 3-0 mağlup sayılacak.HİSAR'A ARTI 3 AVERAJGol rekoru için çaba gösteren Hisar Belediyespor bu haftayı bay geçecek. İhsaniye Belediyespor'un sahaya çıkmamasından [&hellip]

Barlak Yapı Süper Amatör Ligi’nden düşmesi kesinleşen son takım İhsaniye Belediyespor bu hafta sonu oynanması planlanan Hisar Belediyespor maçına çıkmama kararı aldı. Deplasmanda Hisar Belediyespor’a konuk olması gereken İhsaniye Belediyespor bu maça çıkmayacağı için hükmen 3-0 mağlup sayılacak.
HİSAR’A ARTI 3 AVERAJ
Gol rekoru için çaba gösteren Hisar Belediyespor bu haftayı bay geçecek. İhsaniye Belediyespor’un sahaya çıkmamasından attığı 95 gole hükmen aldığı galibiyetten de 3 gol averajı eklendi. Hisar Belediyespor’un İhsaniye’den alacağı hükmen galibiyetten sonra gol averajı ise 98 olacak. Bundan sonra tek maçı kalan Hisar Belediyespor yine ligden düşmesi kesinleşen Taşoluk Belediyespor’la karşı karşıya gelecek. Erteleme maçı olan bu maçta ise Hisar en az 6 gol bulursa gol rekoruna ulaşabilecek. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme